NIEUWSLogitech

Boombox en Smart Radio


Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2012 | Logitech

Logitech UE Boombox
De Logitech UE Boombox is een luidspreker voor onderweg, die je in staat stelt muziek van je smartphone of tablet af te spelen tot ruim 15 meter afstand. Je kunt tot acht Bluetooth-apparaten aansluiten op deze luidspreker, waarvan drie apparaten gelijktijdig. Met acht handmatig afgestelde drivers, levert de Logitech UE Boombox volgens het bedrijf een rijk geluid. Een geïntegreerd, aluminium handvat zorgt ervoor dat hij handig is om mee te nemen. De oplaadbare accu gaat tot zes uur mee. De Boombox heeft een winkeladviesprijs van 249,99 euro.


Logitech UE Mobile Boombox
De Logitech UE Mobile Boombox is een compacte luidspreker waarmee tot ruim 15 meter afstand muziek van maximaal twee apparaten tegelijkertijd kan worden afgespeeld. De oplaadbare accu gaat tot tien uur mee, afhankelijk van het gebruik, de instellingen en de omstandigheden. De luidspreker beschikt ook over een microfoon, waardoor hij geschikt is voor (video)telefoongesprekken. Met metalen details, kleurrijke accenten en een speciale rubberen case voor extra grip, is de Mobile Boombox een accessoire die tegen een stootje kan. De Logitech UE Mobile Boombox zal verkrijgbaar zijn voor een winkeladviesprijs van 99,99 euro.

Logitech UE Smart Radio
Met de Logitech UE Smart Radio kan je zowel naar internetradio of online muziekdiensten luisteren als eigen muziek vanaf je PC of Mac afspelen. De radio heeft een eenvoudig te gebruiken interface. Het kleurenscherm laat de cover van het album en informatie over het nummer of de zender zien. Favoriete radiostations kunnen voorgeprogrammeerd worden, zodat ze met één druk op de knop bereikbaar zijn. De Logitech UE Smart Radio Controller app voor iPhone, iPad en Android-apparaten transformeert smartphone of tablet tot een afstandsbediening voor de Logitech UE Smart Radio. De oplaadbare accu gaat tot zes uur mee, afhankelijk van gebruik. De Logitech UE Smart Radio zal beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 179,99 euro.

 

Alle muziekproducten zijn geschikt voor de iPhone, iPad en iPod Touch. De producten zijn naar verwachting begin september in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde Logitech UE Dealers en via www.LogitechUE.com. Kijk voor meer informatie op de website

EDITORS' CHOICE