NIEUWSLogitech

Nieuwe reeks Logitech UE-producten


Redactie HiFi.nl | 29 augustus 2012 | Logitech

Logitech heeft een nieuwe lijn met Logitech UE-producten aangekondigd die tijdens de IFA 2012 getoond wordt. De nieuwe serie bestaat uit in-ears, hoofdtelefoons, draadloze speakers en een internetradio. Muziek luisteren waar, wanneer en met wie je maar wilt is de slogan voor deze nieuwe producten van Logitech.

Veel mensen luisteren tegenwoordig muziek via hun tablet of smartphone. De nieuwe productlijn van Logitech biedt voor iedereen een oplossing, ongeacht hoe of waar je muziek wil luisteren. De reeks bestaat uit de volgende producten: 

Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones
De UE 900 Noise-Isolating Earphones leveren geluid dat zich volgens Logitech kan meten met de professionele handgemaakte in-ears van Logitech UE. De vier armaturen speakers en drieweg crossover met universele pasvorm zorgen voor een breed klankbereik met diepe bas en hoge tonen. Twee afneembare, gevlochten kabels, waarvan één met microfoon en bedieningsknoppen, maken het verwisselen van draden makkelijk. Oorlussen moeten de gebruiker verzekeren van een goede en comfortabele pasvorm. De Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones hebben een adviesprijs van 399,99 euro.

Logitech UE 9000 Headphones
De Logitech UE 9000 Headphones maken draadloos contact met Bluetooth-apparaten en worden geleverd met een optionele kabel voor het geval de batterij leeg is. Het bedrijf stelt dat de drivers met hoge resolutie zorgen voor een puur, rijk en helder geluid en de batterij heeft een lange levensduur. De ‘noise canceling technology’ filtert het achtergrondgeluid. De asymmetrische kussentjes bedekken het hele oor, bewegen mee en vormen zich naar de contouren van het hoofd van de gebruiker. Logitech UE 9000 Headphones hebben intuïtieve knoppen die met de vingertoppen bediend kunnen worden om een nummer te selecteren, het volume te regelen of een telefoongesprek te beantwoorden. De Logitech UE 9000 Headphones kosten 349,99 euro.

Logitech UE 6000 Headphones
De Logitech UE 6000 Headphones kunnen verbonden worden met verschillende apparaten en laten zich opvouwen als een zonnebril, waardoor het product makkelijk mee te nemen is. De hoofdtelefoon heeft ook een splitter, waardoor muziek delen gemakkelijk is. De kussens van de hoofdtelefoon bedekken het hele oor, zijn ademend en voelen aan als zacht leer. De Logitech UE 6000 Headphones zijn beschikbaar voor een adviesprijs van 199,99 euro. Logitech UE 4000 Headphones
De krachtige, hooggevoelige drivers in de Logitech UE 4000 Headphones laten muziek tot leven komen met een diep, authentiek geluid. Deze compacte on-ear hoofdtelefoon wordt geleverd met een microfiber reistas met rits. De microfoon en knoppen bevinden zich op de draad en maken het beantwoorden van telefoontjes, het verwisselen van nummer en het regelen van het volume mogelijk. De hoofdtelefoon UE 4000 heeft ademende kussens die het gehele oor bedekken. De Logitech UE 4000 Headphones zullen beschikbaar zijn voor een adviesprijs van 99,99 euro. EDITORS' CHOICE