ARTIKEL

En meer...

Jan de Jeu | 19 januari 2004

De Audio Physic Kronos die gedurende de High End Show in Frankfurt al gepresenteerd werd is hier in de definitieve versie te beluisteren, aangestuurd door een Burmester bron en de mono eindblokken uit eigen huis. In het rack ziet Ayre, met de nieuwe P-5X phono voorversterker en de DX-7 DVD speler, er weer gelikt uit.

CES 2004 (c) Xingo

Ook de VTL Siegfried monoblokken die we een deur verder tegenkomen kan een bepaalde uitstraling niet ontzegd worden. Ze sturen het zoveelste setje Wilson Audio (onderste van de foto`s hieronder) luidsprekers aan. De VPI Scout die in deze opstelling als bron gebruikt wordt heeft in andere ruimtes / configuraties echter wel eens beter geklonken.

CES 2004 (c) Xingo

CES 2004 (c) Xingo

McIntosh heeft een grote presentatie op deze show. De foto is genomen voor het gebouw waar het merk zijn producten toont en laat zien dat McIntosh ook in de car hifi actief is.

CES 2004 (c) Xingo

Ole Lund Kristensen van GamuT weet te melden dat er in maart een nieuwe cd speler – inmiddels alweer de derde van dit Scandinavische merk – uit zal komen. De meest recente door mr. Kristensen op de markt gebrachte elektronica wordt gevormd door de hier spelende M250 mono eindversterkers. Met het bezoek aan de ruimte van de sympathieke Deen is er een eind gekomen aan onze rondgang langs de diverse aanbieders op deze CES 2004.


EDITORS' CHOICE