NIEUWSTeufel

Introductie Aureol Fidelity in-ears en ander nieuws van Teufel

Afgelopen zomer presenteerde het Berlijnse team van Teufel een nieuwe serie producten in het Rialto theater in Amsterdam, waar onder meer de System 8 en diverse modellen van Raumfeld opgesteld stonden.

Deze week was de Duitse audiofabrikant opnieuw in onze hoofdstad te vinden, waar ook nu een aantal paradepaartjes van het assortiment gepresenteerd werd. Ook konden we er kennismaken met de Aureol Fidelity koptelefoon, het jongste in-ear model en de opvolger van de Aureol Melody. Op de volgende pagina hebben we een fotoverslagje van de perspresentatie geplaatst met het mooie beeldmateriaal dat Robin voor ons schoot, en hieronder kun je lezen over de nieuwe in-ears van Teufel.

Binnen het assortiment koptelefoons van Teufel Audio is de nieuwe Aureol Fidelity de eerste die geheel door de Berlijners zelf is ontwikkeld. Naast eenn atuurlijke geluidskwaliteit is er ook gewerkt aan het uiterlijk. De zilverkleurige metalen behuizing heeft iets designerigs en is erg degelijk. De kabel, met hoekstekker, komt met 3,5 mm mini jack aansluiting en heeft een bescherming aan de uiteindes tegen knikke voor een langere levensduur. Verder bestaat het pakketje waar je nog net geen honderd euro voor betaalt uit onderstaande onderdelen. 

De Aureol Fidelity heeft een Neodym HD driver ontworpen voor lage en zuivere bassen, middentonen met fijne resoluties, een volle grondtoon en heldere hoge tonen. De Aureol Fidelity moet daarmee muzikale finesses openbaren die bij vele andere koptelefoons van deze prijsklasse verborgen blijven. 

Accessoires
De koptelefoon komt met maar zeven paar silicone adapters, in verschillende groottes en kleuren. Zo heeft elke gebruiker de optimale pasvorm en een goede aansluiting in de gehoorgang. De bewaar- en transportbox beschermt de koptelefoon en uiteraard ook de kabel voor beschadiging. Een adapter voor gebruik in het vliegtuig wordt meegeleverd.

De Aureol fidelity is per direct voor € 99,99 verkrijgbaar op de website van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE