NIEUWSTeufel

Introductie Teufel Aureol Melody


Redactie HiFi.nl | 17 september 2011 | Teufel

Teufel introduceert de nieuwe Aureol Melody, de derde koptelefoon van de Berlijnse audio specialist. Het in-ear model heeft een look met rood en zilver en is geschikt voor iedere muzieksoort. De meegeleverde verwisselbare ooradapters van zacht silicone zorgen voor draagcomfort.

Teufel vertelt over de nieuwe koptelefoon: “Daar waar de vorig jaar geïntroduceerde Aureol Groove koptelefoon in het bijzonder geschikt is voor muziek met een lekkere bas, richt Teufel zich met de Aureol Melody op een breder spectrum. De Teufel ingenieurs hebben gezorgd voor een nagenoeg rechtlijnig frequentieverloop en daarmee een uitgebalanceerd en natuurlijk geluid ontwikkelt. De Melody verwerkt frequenties van 20 tot 20.000 Hz op dezelfde manier en produceert in combinatie met iedere iPod of andere MP3-spelers, mobiele telefoon of notebook een aardse bas, precieze middentonen en fijn gedetailleerde hoge tonen. Kortom, de Melody boekt bij elke muzieksoort een uitstekend resultaat, of het nu rock, pop, hiphop, klassiek of jazz muziek is.”

De Aureol Melody is verkrijgbaar via de Teufel website en kost 79,99 euro. De headphones worden standaard geleverd met een etui, zodat de oordopjes ook als ze niet gebruikt worden onbeschadigd blijven. Meer informatie is te vinden op de website van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »