NIEUWS

Dali neemt draadloze hoofdtelefoons IO-12 en IO-8 mee naar Noir & Blanc Brussel Hifishow

Dali Benelux zal tijdens de 3de editie van de Noir & Blanc Hifishow op zaterdag 2 en zondag 3 november 2024 de bezoekers uitgebreid de kans geven om de draadloze hoofdtelefoons IO-12 en de pas gelanceerde kleinere broer IO-8 te bekijken en te beluisteren. Neem vooral eigen muziek mee.

De Dali IO-12, de eerste hoofdtelefoon van de Deense luidsprekerbouwer Dali, is een hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon die na lancering opviel vanwege zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en innovatieve technologie. Dali, vooral bekend van zijn luidsprekers, heeft deze hoofdtelefoon ontworpen met een focus op audiofiele prestaties. De op maat gemaakte 50 mm hoofdtelefoondriver is de eerste ter wereld die is voorzien van zelfontwikkelde gepatenteerde SMC-magneettechnologie, die vervorming elimineert voor ultiem geluid, zodat je elk detail kunt horen.

De IO- 12 is ontworpen als een echte Hi-Fi luidspreker voor op je hoofd. De IO-12 ondersteunt actieve ruisonderdrukking (ANC) en biedt een lange batterijduur van meer dan 35 uur, zelfs met ANC ingeschakeld. Deze combinatie van technologische innovaties en geluidskwaliteit leverde de IO-12 de prestigieuze EISA Award op voor beste draadloze hoofdtelefoon in 2024.

DALI breidt de serie nu uit met de IO-8, een afgeleid model dat dezelfde robuuste bouwkwaliteit en geluidskarakter biedt, met dezelfde drivers en elektronica maar zonder het SMC materiaal. De IO-8 richt zich op gebruikers die hoge prestaties willen tegen een lagere prijs, met dezelfde comfort- en draadloze functionaliteiten als de IO-12.

Lees ook onze recensie over de Dali IO-12 en onze recensie over de Dali IO-8.


EDITORS' CHOICE