NIEUWS

Degritter Fonoteek: platen wassen op het hoogste niveau

Degritter is een innovatief bedrijf dat is gevestigd in Estland en zich richt op het bedenken en bouwen van oplossingen voor het reinigen van vinylplaten. Platenreinigingsmachine Fonoteek is onthuld op High End München 2024 en naar verwachting is de geavanceerde platenwasmachine in de loop van dit najaar voor levering beschikbaar.

Degritter Fonoteek: platen wassen met vloeistof en/of ultrasoon reinigen

Het in Estland gevestigde Degritter is opgericht in 2018 en richt zich op de hoogwaardige reiniging van vinylplaten. Het ontwerpteam bestaat uit audiofielen en technologie-experts die de geluidskwaliteit van platen willen verbeteren met effectieve en veilige reinigingsoplossingen.

De Degritter Fonoteek is onthuld op High End München 2024. Dit revolutionaire apparaat tilt platenwassen naar een nieuw niveau. De Fonoteek combineert geavanceerde roller-borstels, een uitgebreid koelingsysteem, en gescheiden waterbakken voor onberispelijke resultaten. Met volledig aanpasbare wasprogramma’s, van borstelwas tot ultrasoon reinigen en drogen, biedt de Fonoteek ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

De Degritter is een ultrasone platenwasser, die gebruikmaakt van geavanceerde ultrasone technologie. Deze apparaten creëren kleine luchtbelletjes in een reinigingsoplossing, wat resulteert in een diepgaande reiniging van de groeven van de plaat. Dit verwijdert niet alleen zichtbaar vuil, maar ook microdeeltjes die de geluidskwaliteit kunnen beïnvloeden.

Wat Degritter onderscheidt, is de combinatie van efficiëntie en gebruiksgemak. De machines zijn eenvoudig te bedienen en gemaakt van hoogwaardige materialen, hetgeen zorgt voor duurzaamheid. Dit maakt ze een waardevolle investering voor zowel “gewone” luisteraars als serieuze verzamelaars.

Bovendien hecht Degritter veel waarde aan klanttevredenheid en biedt uitstekende ondersteuning. Hun producten worden vaak geprezen om hun effectiviteit, en het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd binnen de audiofiele gemeenschap, waardoor het een toonaangevende speler blijft in de wereld van platenreiniging.

We weten nog niet wanneer de levering gaat beginnen. Meer weten? Kijk dan op de website van Degritter.


EDITORS' CHOICE