(Gesponsord artikel)NIEUWSVersnel Hifi

Zomerse aanbiedingen bij Versnel Hifi in Apeldoorn

Audiodealer Versnel Hifi heeft de komende maanden een aantal interessante acties en aanbiedingen op de rol staan. Het gaat om nieuwe apparatuur maar er zijn ook ex-demo luidsprekers en occasions.

Cambridge Audio: zomeraanbiedingen

Engelse geluidskwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Dat is de Cambridge Audio AX-serie ten voeten uit. Met versterkers en CD-spelers al vanaf € 329,- en de bijpassende AXN-10 streaming music player tijdelijk van € 499,- voor € 399,-.

Raadpleeg voor alle Cambridge Audio zomeraanbiedingen de website van Versnel Hifi. De Cambridge Audio zomeractie is geldig t/m 31 juli 2024.

Meer dan 25 sets vintage & ex-demo luidsprekers

Wist u dat Versnel Hifi altijd een grote variatie occasion en ex-demo luidsprekers beschikbaar heeft? Momenteel telt onze voorraad meer dan 25 sets al vanaf € 150,- per stel, complete home cinema sets vanaf € 495,- en een royaal aantal center luidsprekers. Ondermeer leuk voor de jonge generatie die voor een zeer schappelijk bedrag een “vintage” hifi-set wil samenstellen. Of een tweede set voor een andere luisterkamer in huis?

Cyrus Audio: jubileum aanbiedingen

De Engelse hififabrikant Cyrus Audio staat sinds haar oprichting bekend om zijn bijzonder muzikale productlijn, op een slimme manier opgebouwd binnen een zeer compacte, tijdloze behuizing. Zo passen de hagelnieuwe streaming music players nog steeds naadloos aan op de Cyrus versterkers uit vorige decennia.

Cyrus viert deze zomer zijn veertigjarige bestaan met royale bundelkortingen. Raadpleeg voor alle Cyrus Audio zomeraanbiedingen de website van Versnel Hifi. De Cyrus jubileum aanbiedingen zijn geldig t/m 30 juni 2024

Spectaculaire Mark Levinson upgrade actie

Altijd al de stap willen maken naar Mark Levinson? Pak dan nu je kans met de fantastische Mark Levinson upgrade actie. Upgrade je bestaande CD speler én versterker naar de Mark Levinson No 5101 SACD player + No 5805 integrated Amp tegen de speciale inruil combinatieprijs van € 10.990,- in plaats van € 18.680,-. De actie geldig t/m 30 juni 2024.

Lees ook onze recensie over de Mark Levinson No.5805.

Adres en contactgegevens Versnel Hifi

Versnel Hifi
Hoofdstraat 167
7311AX Apeldoorn

Tel.: 055 - 521 9800
E-mail: info@versnelhifi.nl
Website: www.versnelhifi.nl


EDITORS' CHOICE