NIEUWSIkigai

Ikigai lanceert Sugure USB-kabel met geleiders van zilver

Kabelmaker Ikigai Audio heeft de Sugure USB-kabel gelanceerd, die overigens ook al was te bewonderen op de High End audiobeurs in München. De kabel kan vanaf nu worden geleverd.

Ikigai Audio Sugure USB-kabel

Na meer dan een jaar sinds de lancering van de Ikigai Kangai USB-kabel, komt kabelmaker Ikigai Audio met de Sugure USB-kabel, het nieuwste product van Ikigai. Naar eigen zeggen heeft het bedrijf veel tijd en moeite gestoken in het integreren van de unieke technieken en de eigen ontwerpfilosofie van de Kangai in de Sugure. Het resultaat is een meer betaalbare kabeld. De Sugure USB is een prachtig vormgegeven kabel, ontworpen om muziek optimaal te streamen van bijvoorbeeld een server naar een DA-converter.

De Sugure USB-kabel beschikt over gescheiden data- en stroomleidingen en maakt gebruik van verschillende aardingstechnieken om superieure prestaties te garanderen. Zowel de stroom- als de datalijnen gebruiken de fabriekseigen puur zilveren geleiders in verschillende diktes om te voldoen aan de technische vereisten van de USB 2.0-standaard. Bovendien behandelt Ikigai’s interne herkristallisatieproces het zilver om zeer grote kristallen te creëren, waardoor de kenmerkende audiokwaliteit van Ikigai bij muziekweergave wordt gegarandeerd.

De algehele aarding van de kabel houdt ongewenste EMI/RFI-interferentie weg van aangesloten apparatuur, terwijl de flexibiliteit behouden blijft. De voedingslijnen zijn voorzien van extra kaliber zilver, waardoor een minimaal stroomverlies wordt gegarandeerd dankzij de lage DC-weerstand over langere lengtes.

De Sugure USB-kabel is ook uitgerust met de nieuwste logoringen en speciaal ontworpen borgringen om de ring op zijn plaats te houden zonder de interne structuur te beschadigen.

De minimale lengte van een Sugure USB kabel is één meter en is bij de dealers van Ikigai Audio te bestellen vanaf 1.500 euro

Kijk voor een dealer in de buurt op www.ikigai-audio.com of stuur een e-mail naar info@ikigai- audio.com.

MERK

EDITORS' CHOICE