NIEUWSMission

Versterker 778X van Mission krijgt gezelschap van CD-loopwerk 778CDT en streamer 778S

In het najaar van 2022 heeft het Britse Mission de compacte geïntegreerde versterker 778X uitgebracht. De 778X gaat gezelschap krijgen van een CD-loopwerk 778CDT en een streamer 778S. Beide toestellen zijn gespot op de High End audiobeurs in München. Technische details, prijzen en leveringsinformatie moeten nog bekend worden gemaakt.

Uitbreiding van 778 familie van Mission

De 778X van Mission is een heruitgave van de 778 uit 1983. De compacte geïntegreerde versterker gaat gezelschap krijgen van een tweetal apparaten met dezelfde vorm en afmetingen. Mission heeft het CD-loopwek 7778CDT de netwerkspeler 778S onthuld tijdens de High End audioshow in München, maar voor het overige nog weinig details bekend gemaakt. De officiële lancering gaat plaatsvinden in de loop van de komende herfst. Tegen die tijd zullen ook technische details, prijzen en leveringsinformatie bekend worden gemaakt.

Net als de 778X zijn de 778CDT en 778S relatief compacte apparaten. Het CD-loopwerk heeft geen DA-converter aan boord, maar dat is ook niet echt nodig. Geïntegreerde versterker 778X is immers voorzien van digitale ingangen. Er zijn basisknoppen voor afspelen en bediening en een eenvoudig maar duidelijk informatiescherm op het front.

Muziek-streamer 778S heeft hetzelfde informatiescherm en een hoofdtelefoonaansluiting op het voorpaneel. We mogen aannemen dat de muziekstreamer geschikt is voor gebruik van de gangbare populaire streaming-diensten en functies die je van een moderne netwerkaudiospeler mag verwachten, maar we hebben nog geen details vernomen.

MERK

EDITORS' CHOICE