NIEUWSTechnics

Technics SL-1200M7B: direct-drive-draaitafelsysteem met vroem vroem van Automobili Lamborghini

Draaitafelmerk Technics heeft de introductie aangekondigd van draaitafel SL-1200M7B, een model dat voortkomt uit de samenwerking met het Italiaanse Automobili Lamborghini. De SL-1200M7B is een speciale versie van de SL-1200MK7 en SL-1210MK7 DJ. De SL-1200M7B wordt geleverd met een plaat met het geluid van de V12-motoren van zes Lamborghini supersportauto's plus een slipmat en stickers met een exclusief ontwerp. De draaitafel is vanaf juli 2024 wereldwijd te koop.

Technics SL-1200M7B: inclusief motorgeluid van Lamborghini

Hoewel Automobili Lamborghini en Technics afkomstig zijn uit totaal verschillende markten, delen beide bedrijven naar eigen zeggen al zo’n zestig jaar vergelijkbare bedrijfswaarden. Beide houden zich bezig met grondige technologische ontwikkeling op basis van unieke ideeën om klanten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Automobili Lamborghini doet dat volgens Technics met motorgeluiden die overweldigende emoties oproepen en Technics met hifiapparaten die een rijke audiobeleving bieden. De Technics SL-1200M7B komt voort uit de overeenkomsten tussen de concepten en geluidsinitiatieven van beide merken.

De functies van de SL-1200M7B zijn gebaseerd op de SL-1200MK7 en SL-1210MK7 en het design is geïnspireerd op het iconische Y-motief van Automobili Lamborghini. Oranje, groen en geel zijn de kleuren van de SL-1200M7B, gebaseerd op de meest iconische uitvoeringen van de supersportauto's van het Italiaanse automerk.

Kopers van de SL-1200M7B ontvangen een exclusief cadeau in de vorm van een vinylplaat met de speciaal voor dit project opgenomen krachtige motor- en rijgeluiden van zes verschillende Lamborghini V12-supersportauto's 400GT 2+2, Miura SV, 25th Anniversary Countach, Diablo 6.0 SE, Murciélago LP 640 en ten slotte Revuelto.

Op de vinyl plaat staat een afbeelding van een wiel van een van de nieuwste Lamborghini-modellen, de Revuelto. Klanten kunnen van de motorgeluiden genieten terwijl het wiel ronddraait op de draaitafel. Leuk toch? Kopers van de SL-1200M7B ontvangen ook een slipmat en twee stickers met de logo's van Automobili Lamborghini en Technics.

De verkoop en levering gaat beginnen in juli 2024. De prijs voor de Benelux is nog niet bekend gemaakt.




EDITORS' CHOICE