NIEUWSAstell&Kern

Astell & Kern herintroduceert dochtermerk Activo in München en presenteert de P1

Redactie Hifi.nl | 02 mei 2024 | Astell&Kern

Astell & Kern is volgende week op High End München te vinden en toont daar niet alleen de gloednieuwe SP3000T, maar brengt ook nieuws van dochtermerk Activo mee in de vorm van de Activo P1 digital audio player. 

Activo is dus geen model of serie van Astell&Kern, maar een tweede audiomerk van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Een dochtermerk van A&K dus, gericht op het promoten van een actieve levensstijl – met muziek als metgezel op die reis. “Met Activo is muziek niet slechts een achtergrond; het is de kracht die je leven vooruit stuwt”, aldus het team van A&K. De P1 is na een interne rebranding de eerste nieuwe productintroductie van Activo sinds de C10 vijf jaar geleden op de CES in Las Vegas voor het eerst aan de audiowereld werd gepresenteerd.

Introductie van Activo: de P1 hi-res muziekspeler

De Activo P1 digital audio player biedt premium geluidsweergave van een breed scala aan muziekformaten, waaronder hoge resolutie FLAC en DSD, en is afgestemd door de hoge-resolutie audio-experts van Astell&Kern. Dankzij het compacte ontwerp van de P1 kunnen gebruikers met één hand lossless muziek afspelen tijdens het sporten, hardlopen, wandelen in de buurt of woon-werkverkeer. Met een octa-core processor biedt de P1 een soepele, vloeiende gebruikersinterface met tot 20 uur onafgebroken muziekweergave. Dual-band Wi-Fi en ondersteuning voor de meest populaire muziek streaming apps stelt gebruikers in staat om eenvoudig hun favoriete muziek te streamen.

Met het interne geheugen en ondersteuning voor microSD-kaarten kun je muziek opslaan die je zelf hebt of nummers downloaden van streamingdiensten om er offline naar te luisteren.  

De Activo P1 wordt naar verwachting in juli 2024 voor het eerst geleverd. De prijzen en verkrijgbaarheid bij de verkooppunten van A&K worden dichter bij de lanceerdatum bekendgemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE