NIEUWST+A

T+A toont nieuwe Criterion S 230 en nog nieuwere S 240 op HEM 2024

Het Duitse T+A elektroakustik zal aanwezig zijn op de beursvloer van de komende High End audiobeurs in München. De onlangs uitgebrachte vloerstaande luidspreker Criterion S 230 zal worden gedemonstreerd, maar er is een nog nieuwer model genaamd Criterion S 240, waarover nog weinig informatie bekend is gemaakt. T+A werkt intussen ook aan een nieuw bedieningsconcept. Meer hierover zal op de beursvloer bekend worden gemaakt.

T+A op High End München

De in Duitsland gevestigde audiofabrikant T+A elektroakustik neemt de twee nieuwe vloerstaande luidpsreker Criterion S 230 en S 240 mee naar de High End audiobeurs in München en zal bezoekers voor het eerst inzicht geven in de actieve ontwikkeling van de luidsprekers. De S 240 is als het ware de grote zus/broer van het onlangs geïntroduceerde model Criterion S 230. Over de nieuwe Criterion S 240 is verder nog geen informatie beschikbaar.

Naast de splinternieuwe Criterion S 240 en de Criterion S 230, zal T+A een toelichting geven op wat nu “Project Dawn” heet. Project Dawn is een actief ontwikkelingsproject op het gebied van bedieningsconcepten. Volgens Jörg Küpper, ontwikkelingsmanager van T+A, is er een grote belangstelling en enthousiasme van klanten deelname aan ontwikkelingsprojecten. In Project Dawn ontwerpt een interdisciplinair team van ontwikkelaars, ontwerpers en expert m.b.t.  gebruikerservaringen naar eigen zeggen een blauwdruk voor de consistente werking van alle toekomstige producten van T+A, zowel op het apparaat als op het eindapparaat (tablet of smartphone) van de gebruiker.

T+A staat in ruimte A 3.1, D102/D103/D104.

MERK

EDITORS' CHOICE