Erzetich vernieuwt hoofdtelefoon Thalia

De Sloveense hoofdtelefoonbouwer Erzetich Audio heeft zijn over-ear hoofdtelefoon Thalia herzien. Het is nog steeds een open hoofdtelefoon die vooral is bedoeld voor mobiel gebruik maar er zijn wat verbeteringen doorgevoerd. De koper heeft ook de mogelijk om te kiezen uit allerlei ongebruikelijke kleuren.

Erzetich Thalia

Thalia is de naam van de godin van het feest en zij is de dochter van Zeus. Thalia is ook de naam van een over-ear open hoofdtelefoon van het in Slovenië gevestigde Erzetich Audio. De eerste versie van de Thalia kwam eind 2019 op de markt. De Erzetich Thalia v2024 Edition - of Lady Thalia de 2e - neemt veel eigenschappen over van het eerste model, maar er zijn ook wijzigingen doorgevoerd.

De Thalia is bedoeld voor draagbraak gebruik en weegt slechts 280 gram. De wijzigingen omvatten een lichtgewicht hoofdband van koolstofvezel ter vervanging van de zwaardere stalen band. De oorschelpen zijn gemaakt van composiet materiaal met ingewikkeldere interne vormgeving in plaats van het eerdere hout. Verder zijn er zachtere, grotere en  comfortabelere oorkussens en een 8-aderige verzilverde OFC-kabel. De titanium drivers hebben nog steeds een diameter van 40 millimeter. Naast de standaard zwarte of zilveren afwerking die net geen 700 euro kosten, is er nog een reeks van kleuren die 50 euro meer kosten.

We weten nog niet vanaf wanneer de Erzetich Thalia V2024 verkrijgbaar zal zijn.


EDITORS' CHOICE