Erzetich Thalia: nieuwe handgemaakte en duurzame hoofdtelefoon

Het in Slovenië gevestigde Erzetich Audio bouwt hoofdtelefoons en hoofdtelefoonversterkers. Het nieuwste model hoofdtelefoon is de Thalia die bedoeld is voor gebruik onderweg. De Thalia is een open hoofdtelefoon zodat de gebruiker kennis kan nemen van verkeersgeluiden om hem/haar heen. De hoofdtelefoon is vanaf vandaag te koop voor een actieprijs van 449 euro. Vanaf half december is de prijs 599 euro.

Erzetich Thalia: godin van geluid

Erzetich Audio is in 2012 opgericht door Blaž Erzetič en bouwt hoofdtelefoons en hoofdtelefoonversterkers. Het nieuwste model is de Thalia een open on-ear hoofdtelefoon die vernoemt is naar Thalia, de godin van het feest en dochter van Zeus. “Onze Thalia is de godin van geluid, veelzijdigheid en plezier,” aldus oprichter Erzetič.

De Thalia is specifiek afgestemd voor draagbare apparaten, of het nu een DAP, telefoon, draagbare DAC of tablet is. Het gewicht is slechts 270 gram, nauwelijks een belemmering om de Thalia mee te nemen. Ondanks het lage gewicht is de Thalia gemaakt van hout en metaal en andere duurzame materialen.

De klant kan kiezen uit twee varianten. De versie Tilia is gemaakt van donker lindehout en de versie Salvage is gemaakt van een luchtig en licht gerecycled vurenhout.

Erzetich Thalia: technische specificaties

  • Type oorschelpen: open
  • Impedantie: 32 Ohm
  • Driver: dynamisch 40 millimeter, titanium
  • Gewicht: 270 gram
  • Karakter: tegelijkertijd warm en gedetailleerd
  • Bedoeld voor koppeling met draagbare apparaten

Meer weten? Kijk dan op de website van Erzetich Audio.


EDITORS' CHOICE