Sneak peek: de Piccolo is de vierde luidspreker van Clarisys Audio

De in Zwitserland gevestigde luidsprekerbouwer Clarisys Audio heeft zijn vierde luidspreker gelanceerd. De nieuwe luidspreker heet Piccolo en het is het kleinste model van de Zwitserse bouwer. Er is nog niet veel informatie voorhanden dus veel meer dan een zogenoemde sneak peek kunnen we niet geven.

Clarisys Audio Piccolo

“Met genoegen kondigen wij de release aan van de Clarisys Audio Piccolo, de vierde en meest verrassende toevoeging aan onze collectie. Ontworpen voor kleinere ruimtes, met een robuuste bas die de verwachtingen voor elke luidspreker van zijn formaat overtreft. Als je meer wilt weten over deze verrassend nieuwe release, moet je ons bezoeken en kennis maken met de nieuwe Piccolo,” aldus Clarisys Audio in de aanloop naar de Axpona beurs in de VS, alwaar de luidspreker voor het eerst aan het publiek is getoond.

We weten nog niet wanneer de Piccolo geleverd kan worden en voor welke prijs. Technische informatie is nog niet vrijgegeven. We kunnen wel verklappen dat de Piccolo de tot op heden goedkoopste luidspreker van Clarisys Audio zal worden.

Meer weten? Kijk dan op de website van Clarisys Audio en houd ook dit medium in de gaten.


EDITORS' CHOICE