NIEUWSJoseph Audio

Joseph Audio presenteert Pearl Graphene Ultra op Axpona beurs

De Amerikaanse fabrikant Joseph Audio heeft zijn nieuwe vloerstaande luidspreker Pearl Graphene Ultra aan het publiek getoond op de Axpona beurs in de VS. De basis van deze luidspreker werd naar eigen zeggen al in 1999 gelegd, maar feitelijk is de Pearl Graphene Ultra gewoon een nieuwe vloerstaande luidspreker.

Joseph Audio Pearl Graphene Ultra

Sinds de eerste publieke vertoning in 1999 heeft The Joseph Audio Pearl volgens de fabrikant de harten en geesten van audioliefhebbers over de hele wereld veroverd. De Pearl is volgens de ontwerpers in eerste instantie bedacht als een technisch hoogstandje om de stand van de techniek op het gebied van luidsprekerontwerp te tonen en verder te bevorderen. Sindsdien hebben veel luisteraars de Pearl als hun persoonlijke referentieluidsprekers aangenomen.

Na 25 jaar was het doel van Joseph Audio naar eigen zeggen om een nieuw niveau van sonische gelukzaligheid te bieden, vrij van de beperkingen van conventionele ontwerpen. Elk aspect van het geluid van de Pearl is onder de loep genomen, om de grootst mogelijke muzikaliteit te leveren. Nieuwe cross-over componenten werden gekozen door zorgvuldig te luisteren en te optimaliseren. Een opnieuw ontworpen subwoofersysteem zorgt voor een superieur niveau van basprecisie en -uitbreiding via een paar nieuw ontwikkelde grafeen/magnesiumwoofers in elke baskast. Volgens de fabrikant is resultaat de best klinkende luidspreker in de geschiedenis van Joseph Audio.

Voor het overige is de technische informatie nog erg dun gezaaid, evenals prijs en leveringsinformatie voor de Benelux. Als wij meer weten zullen we onze lezers informeren.

MERK

EDITORS' CHOICE