NIEUWS

Vinnie Rossi lanceert tweede generatie Brama versterkers

Het Amerikaanse audiobedrijf Vinnie Rossi heeft zijn productlijn van Brama versterkers vernieuwd. De Brama-productlijn bestaat uit een voorversterker (PRE), een mono eindversterker (MPA) en een geïntegreerd model (INT). Onder de kap van de voorversterker en de geïntegreerde versterker zijn buizen van het type 300B verstopt.

Vinnie Rossi Brama Collection 2nd Generation: drie nieuwe componenten

De eerste generatie van de Brama Collection is in de herfst van 2021 op de markt gekomen. De tweede generatie Brama Collection bestaat wederom uit een drietal componenten en de fabrikant heet de gelegenheid te baat genomen om verbeteringen door te voeren. Brama geïntegreerde versterker (INT), voorversterker (PRE) en monoblok eindversterker (MPA) bevatten verschillende verfijningen.

Zo is het chassis gemaakt uit een massief blok 6063 aluminium van vliegtuigkwaliteit voor lage resonantie, maximale warmteafvoer, verbeterde bescherming tegen EMI en een naadloze esthetische aantrekkingskracht. Nieuwe voedingsontwerpen zorgen voor minder ruis, verbeterde transiëntrespons, hoger uitgangsvermogen (INT- en MPA), aanzienlijke EMI-filtering en actieve powerfactor-correctie. De klasse A voortrappen van de PRE en INT hebben nog steeds een gematchedpaar Western Electric WE300B-triodes.

De in klasse AB werkende eindtrappen van de MPA en INT zijn ook onder handen genomen en dat heeft geresulteerd in een verhoogd vermogen terwijl het aantal uitvoerapparaten. Signaal- en stroompaden zijn verder geoptimaliseerd.

De Brama PRE- en INT-modellen zijn ook voorzien van een afstandsbediening van wereldklasse met LCD-display, Bluetooth-connectiviteit en een bijgewerkte gebruikersinterface, die intuïtieve bediening en naadloze integratie in elk audiosysteem biedt.

“De tweede generatie Brama Collection stelt de hoogste normen voor uitmuntende audio en tilt de luisterervaring naar nieuwe hoogten,” aldus Vinnie Rossi. “We zijn zeer verheugd om dit kaliber van compromisloze sonische prestaties en bouwkwaliteit aan te bieden die gemakkelijk concurreert met de beste ontwerpen op de markt.”

Het tijdloze industriële ontwerp van de tweede generatie Brama Collection wordt gekenmerkt door strakke lijnen en ingetogen elegantie, waardoor ze bij elk interieur passen. De drie componenten hebben een toonaangevende garantie van tien jaar.

Prijzen en leveringsinformatie voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.


EDITORS' CHOICE