NIEUWSElac

Elac brengt speciale versie van Debut ConneX uit in samenwerking met kledingbedrijf Adsum

De Duitse audiofabrikant Elac heeft een speciale versie van zijn actieve luidspreker Debut ConneX aangekondigd die in samenwerking met kledingbedrijf Adsum is ontworpen. Naar eigen zeggen is de Debut ConneX Adsum een samensmelting van retro-vibes en moderne techniek. 

Elac Debuut ConneX Adsum

Elac heeft een samenwerking aangekondigd met het in Brooklyn gevestigde modelabel Adsum. Het eerste resultaat van deze samenwerking is de creatie van een speciale editie van de Elac Debut ConneX, een actieve monitorluidspreker die is voorzien van een ruime mate van aansluitingen en draadloze connectiviteit. De samenwerking combineert de Debut ConneX met een mix van minimalistisch design, terwijl de gevestigde audioprestatiekenmerken behouden blijven.

Van Joe Riggi, CEO van ELAC Americas Inc . verklaart: “de samenwerking van Elac en Adsum combineert geavanceerde audio-engineering met stedelijke streetwear-esthetiek, waardoor nieuwe normen worden gesteld voor stijl en akoestiek.”

De samenwerking tussen Adsum en Elac gaat verder dan alleen wat cosmetische wijzigingen. De Adsum-versie van de Elac Debut ConneX heeft een exclusieve metalen buisstandaard en magnetische afneembare afdekfrontjes. De ontwerprevisie omvat ook een gemoderniseerde kast met vierkante randen en een nieuwe afstandsbediening, aangevuld met op maat gekleurde kabels om de onderscheidende look compleet te maken.

De Debut ConneX-luidsprekers zijn ontworpen als de perfecte audiopartner voor de ruimtebewuste stadsbewoner. Dankzij de overvloedige input is hij aanpasbaar voor alles, van filmkijken en videogames tot DJ-en en het hosten van last-minute bijeenkomsten. De luidsprekers zijn compact genoeg om in elke ruimte op te gaan, maar toch krachtig genoeg om een appartement te vullen met geluid.

Het Elac Debut ConneX systeem is een master/slave systeem en bestaat dus uit één actieve luidspreker en één passieve luidspreker die met elkaar zijn verbonden met een luidsprekerkabel. De gebruiker kan zelf het weer te geven kanaal van de luidspreker bepalen, d.w.z. links of rechts. In de actieve (primaire) luidspreker bevinden zich de versterkers voor beide luidsprekers. De primaire luidspreker bevat alle fysieke bronaansluitingen en een Bluetooth-antenne.

Op de website van Adsum zien wij een prijs van 960 euro per set genoteerd staan.

MERK

EDITORS' CHOICE