NIEUWSLenco

Lenco LBT-345WA: vlaggenschip draaitafel voorzien van Bluetooth-connectiviteit en een toonarm van koolstofvezel

Lenco’s LBT-345WA is lid van de Expertise-productlijn en is voorzien van een toonarm gemaakt van koolstofvezel. De armkop is afneembaar en standaard voorzien van een element van Ortofon type 2M Red. Het chassis heeft een fraaie glanzende walnoot afwerking.

Lenco LBT-345WA: riemaangedreven speelklare draaitafel

Lenco levert laagdrempelige speelklare draaitafels en de LBT-345WA is daar geen uitzondering op. De koolstof toonarm heeft een afneembare armkop voorzien van een Ortofon 2M Red element dat eventueel vervangen zou kunnen worden door een ander element. De 2M Red biedt een open, dynamisch geluid met een subtiele warmte. In combinatie met de koolstofvezel arm met contragewicht en de anti-skating functie komt de 2M Red cartridge volledig tot zijn recht. De lichtheid en stijfheid van de arm minimaliseert trillingen, waardoor de 2M Red elk subtiel detail van de opgelegde plaat tot leven brengt.

Een phono-versterker is ingebouwd maar die kan worden omzeild. Ook heeft de Lenco LBT-345WA een USB-aansluiting om vinylplaten digitaal te kunnen archiveren m.b.v. een aangesloten computer.

De LBT-345WA brengt niet alleen klassieke tonen en de geluidskwaliteit van vroeger tot leven, maar verbindt ook eenvoudig met de moderne audiowereld. Met Bluetooth 5.2 kan verbinding worden gemaakt met een luidspreker of hoofdtelefoon.

Lenco LBT-345WA: verchroomde platenstabilisator

De LBT-345WA wordt geleverd met een verchroomde platenstabilisator die in het midden van de draaitafel kan worden geplaatst. De stabilisator drukt lichtjes op de plaat, waardoor een gelijkmatig contact met de draaitafel wordt gegarandeerd, ongewenste trillingen worden verminderd en een stabielere rotatie wordt geleverd om een nauwkeurige en gebalanceerde geluidsweergave van platen te garanderen.

De stijlvolle Lenco LBT-345WA draaitafel is verkrijgbaar in glanzend walnootkleur. Een vilten slipmat, een afneembare stofkap en alle nodige kabels worden meegeleverd.

Adviesprijs Lenco LBT-345WA: 479 euro.


EDITORS' CHOICE