Bang & Olufsen kondigt Limited Edition Beoplay EX en Beosound 2 aan in Northern Sky Turquoise

Het Deense Bang & Olufsen (B&O) heeft twee bestaande producten en verfbeurt gegeven. De draadloze luidspreker Beosound 2 en de draadloze in-ear hoofdtelefoon Beoplay EX komen in een gelimiteerde oplage in de kleur Northern Sky Turquoise. De blauwe tinten van Northern Sky Turquoise zijn ontworpen om het uiterlijk van een winternachthemel op te roepen. Het aantal exemplaren is zeer beperkt, dus dat wordt rennen en ellebogen gebruiken.

Bang & Olufsen Beoplay EX en Beosound 2 in Northern Sky Turquoise

De blauwe tinten van Northern Sky Turquoise zijn rustgevend en boeiend en doen denken aan de nachtelijke hemel van een winter. De gradiëntkleur die op de Beosound 2 wordt toegepast, varieert van ijskoud blauw tot dieper hemelsblauw en dat doet denken aan het noorderlicht. Ook de draadloze in-ear hoofdtelefoon BeoPlay EX heeft een verfbeurt gekregen. Met zijn karakteristieke hifigeluid en een overeenkomstige heldere kleur beschikt de Beoplay EX over ruisonderdrukkingsmogelijkheden voor superieur luisterplezier.

Vanwege de donkere tint en hoge verzadiging is het Northern Sky Turquoise-gradiënt op de Beosound 2 met de hand geanodiseerd, zo vertelt Christian Bauers, directeur van Bang & Olufsen Atelier. “Eén voor één wordt elke Beosound 2 zorgvuldig geanodiseerd volgens een delicate methode, waarbij het aluminium stuk langzaam ondersteboven in het turquoise kleurenbad wordt gedompeld. De snelheid waarmee de operator het stuk dompelt, neemt geleidelijk toe tot het ritme van een metronoom. wordt dieper ondergedompeld in het kleurenbad, waardoor er bovenaan een hoge verzadiging en onderaan een subtiele afwerking ontstaat.”

B&O Beosound 2 en BeoPlay EX Northern Sky Turquoise: prijzen en leveringsinformatie

De productie zal beperkt van de Northern Sky Turquoise uitvoeringen zijn tot 100 stuks Beoplay EX hoofdtelefoons en 48 stuks Beosound 2 luidsprekers. Vanaf 25 maart 2024 zijn de bijzondere uitvoeringen online en bij geselecteerde winkels beschikbaar voor net geen 700 euro (BeoPlay EX) en net geen 5.300 euro (Beosound 2).

MERK

EDITORS' CHOICE