NIEUWSiEar Tilburg

Luistershow iEar’ invites Monitor Audio op 29 en 30 maart in Tilburg

Audiodealer iEar’ zal op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart a.s. een luistershow organiseren met de titel “iEar’ invites Monitor Audio”. De titel zegt het al en inderdaad, op de luistershow zullen luidsprekers van het Britse Monitor Audio in het zonnetje gezet worden. Maar dat is niet alles, want buizenversterkers van het Italiaanse Pathos en draaitafels van het Duitse Transrotor zullen ook hun opwachting maken.

Maak kennis met Monitor Audio High-end Platinum 3G en Hyphn

De nieuwe Monitor Audio Platinum 3G serie gooit hoge ogen en aan het high-end assortiment van dit Engelse merk werd recent de Hyphn toegevoegd. Met deze productlijnen van luidsprekers zal iEar’ in samenwerking met importeur Monitor Audio Nederland twee fantastische setups demonstreren op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart bij iEar’ in Tilburg.

Monitor Audio Platinum 3G

De Platinum Series 3G high-end reeks van luidsprekers van het Britse Monitor Audio is het hoogtepunt van baanbrekende akoestische innovaties, samengebracht in een aantal vakkundig vervaardigde ontwerpen die de rijke erfenis van de Platinum Series vieren. Het assortiment versterkt de verdiende plaats van Monitor Audio binnen de high-end, premium luidsprekerruimte en vertegenwoordigt een puurheid van geluid en design die prachtig met elkaar verweven zijn. Lees ook onze recensie over de Monitor Audio Platinum 100 3G.

Monitor Audio Hyphn: vlaggenschip

De vloerstaande Monitor Audio Hyphn is anders dan alles wat Monitor Audio, of wie dan ook, ooit heeft gemaakt. Een statement van een vlaggenschipluidspreker, bedacht en ontwikkeld op basis van een R&D-filosofie van het handhaven van een evenwicht tussen ontwerp en technologie, die Monitor Audio haar transparante ontwerpfilosofie noemt. Als resultaat van vijf decennia aan kennis en innovatie levert Monitor Audio Hyphn een dramatisch verbeterde luisterervaring, met een visueel opvallende aanwezigheid. Lees ook onze recensie over de MonitorAudio Hyphn.

Pathos en Transrotor

Andere pur-sang analoge high-end hifi merken in het pakket van Monitor Audio Nederland zijn het Duitse Transrotor, volledig gespecialiseerd in draaitafels en het Italiaanse Pathos, geheel gespecialiseerd in buizen versterkers. Ideale ingrediënten om twee schitterde demonstratiesystemen samen te stellen en waar ook de nodige aandacht naar uit zal gaan.

iEar’ invites: Monitor Audio op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart a.s. in Tiburg

Graag nodigt iEar’ je uit voor een high-end Monitor Audio ervaring ondersteund met Pathos en Transrotor op vrijdag 29 maart (sessies om 14:00 en 19:00 uur) en zaterdag 30 maart (sessies om 11:00 uur en 14:00 uur) bij iEar’ in Tilburg. Elke sessie duurt ca. 2 uur. Wil je erbij zijn? Vul dan het aanmeldformulier in:

Meer weten? Kijk dan op de website van iEar’.


EDITORS' CHOICE