NIEUWSTechnics

Technics SA-C600-W: matwitte uitvoering van bestaande streamer/versterker/CD-speler

Hifimerk Technics heeft de bestaande SA-C600 die begin 2022 op de markt is gekomen een verfbeurt gegeven en de multifunctionele versterker met streaming-functies en CD-loopwerk is vanaf mei 2024 ook leverbaar in een matwitte uitvoering.

Technics SA-C600-W: alleen nog luidsprekers nodig

De SA-C600-W is een compact alles-in-één apparaat dat alleen nog een setje passieve luidsprekers nodig heeft om een muziekfeestje te kunnen beginnen. De SA-C600-W behoort tot het Premium Class-assortiment van Technics en door zijn kleur past hij volgens de fabrikant heel goed bij de witte SL-1500C direct-drive draaitafel. Samen vormen ze een compact en zeer aantrekkelijk, geavanceerd hifisysteem dat met uiterste precisie zeer vakkundig is vervaardigd van eersteklas materiaal. Ja, de SA-C600-W heeft een phono-versterker aan boord evenals een analoge cinch-lijningang en digitale ingangen.

De SA-C600-W is uitgerust met het minimale aantal bedieningselementen dat een hifireceiver nodig heeft, met bovenop het CD-loopwerk dat tijdens het spelen van cd's doet denken aan het draaien van vinylplaat op een draaitafel.

De SA-C600 netwerk-cd-receiver van Technics biedt een overvloed aan functies en functionaliteit. En dankzij de superieure geluidstechnologie van Technics maakt hij een uitgelezen audiobeleving mogelijk.

Technics SA-C600-W: eigenschappen en functies 

  • Integratie met het Chromecast-platform van Google voor toegang tot een grote hoeveelheid muziekstreamingdiensten, zoals Tidal, Qobuz en Amazon Music, net als DAB+ en internetradio
  • Een ingebouwd CD-loopwerk
  • JENO (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimisation) technologie en de door Technics ontwikkelde volledig digitale versterkertechnologie voor krachtige en gedetailleerde muziekweergave via uiteenlopende speakers
  • Een ingebouwde phono-versterker voor MM-elementen waarop een draaitafel kan worden aangesloten voor een hoge afspeelkwaliteit van vinylplaten
  • Space Tune dat een optimale finetuning mogelijk maakt voor elke locatie en omgeving en een superieure luisterervaring biedt. De audiokwaliteit is hierdoor overal gelijk, waar dit stijlvolle apparaat ook wordt neergezet in huis.
  • Volledig bedienbaar met een afstandsbediening of met de Technics Audio Centre-app via een tablet of smartphone
  • Verschillende analoge en digitale ingangen waarop externe bronapparaten kunnen worden aangesloten voor een gepersonaliseerde aangename luisterervaring

Door al deze kwaliteiten is de SA-C600-W een waardevol en uniek audiocomponent, dat een overvloed aan muziekcontentopties combineert met een slank, strak en tijdloos design.

De nieuwe witte versie van de SA-C600 zal vanaf mei 2024 verkrijgbaar zijn bij erkende Technics-dealers. De prijs voor de Benelux is nog niet bekend gemaakt.


EDITORS' CHOICE