NIEUWS

De High End Audiobeurs in München vindt dit jaar plaats van 9 tot 12 mei

Redactie Hifi.nl | 21 februari 2024 | Fotografie Fabrikant

Van 9 tot 12 mei 2024 vindt in de Duitse stad München de bekende High End audioshow plaats op het beursterrein van het MOC Event Center. Bezoekers kunnen zich verheugen op meer dan 500 internationale exposanten en zich laten inspireren door technische innovaties, exclusief design en eersteklas geluidservaringen.

High End München 2024

Dit jaar zal het evenement opnieuw twee vakbezoekersdagen omvatten waarop de hele beurs zich zal richten op B2B-business en verschillende mogelijkheden zal bieden om nieuwe producten te ontdekken, verbinding te maken met de audio-industrie, met belanghebbenden te spreken, vakkennis en contacten te delen. In het weekend is de High End 2024 ook open voor het grote publiek.

IPS – International Parts + Supply

Van 9 tot en met 12 mei vindt in hal 1 eveneens de IPS – International Parts + Supply plaats, die de focus van de High End optimaal aanvult met haar toeleveringsonderdelen voor de audio-industrie. De OEM-vakbeurs completeert de High End audiobeurs, aangezien de klanten voor de producten van de leverancier al aan de kant staan.

World of Headphones

Met nog meer ruimte en meer exposanten is de World Of Headphones in Hal 1 de ontmoetingsplaats voor iedereen die liever met een koptelefoon van muziek geniet. De bijzondere tentoonstelling is een magische attractie voor bezoekers. Hier kunnen bezoekers de tijd nemen om een groot aantal verschillende hoofdtelefoons uit te proberen en te vergelijken.


EDITORS' CHOICE