Luistershow bij The Hifi Studio met Kii SEVEN op 23 en 24 febr. a.s.

Redactie Hifi.nl | 14 februari 2024 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer The Hifi Studio in Leiden zal op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari a.s. een luistershow organiseren waarbij de draadloze luidspreker Kii SEVEN van de Duitse fabrikant Kii Audio centraal zal staan. De Kii SEVEN is een krachtige actieve luidspreker met verschillende akoestische en elektronische innovaties aan boord. De toegang voor de luistershow is gratis, maar belangstellenden wordt verzocht zich even aan te melden zodat de bezoekersstroom in goede banen geleid kan worden.

Kii SEVEN Show op vrijdag 23 en zaterdag 24 febr. 2024 bij The Hifi Studio

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari a.s. opent The Hifi Studio zijn deuren voor de langverwachte Kii Seven Show. Audioliefhebbers en muziekfanaten zijn van harte welkom om deze unieke ervaring te beleven en de ongeëvenaarde geluidskwaliteit van de Kii Seven te ervaren. Samen met Wim Weijers van Kii Audio gaat het team van The Hifi Studio bezoekers laten horen hoeveel muziek dit nieuwe systeem maakt.

Kii SEVEN: actieve monitorluidspreker

Ontdek de Kii SEVEN actieve luidsprekers, die een nieuwe standaard vestigt in home entertainment en muziekgenot. Of je nu begint met een enkele Kii SEVEN voor onafhankelijk gebruik, kiest voor een stereopaar in je woonruimte, of je huis uitrust met een multiroom speakersysteem of Dolby Atmos setup, de technologie staat tot je beschikking om je ideale akoestische omgeving te creëren. Gebruik de Kii Home app om je streamingervaring te optimaliseren over maar liefst twaalf afzonderlijke zones in je huis.

Max Delissen heeft de Kii SEVEN van dichtbij mogen meemaken en zegt: “dat verbluffende en putdiepe laag, dat enorme geluidsbeeld, wáár je ook in de kamer zat of stond, de ritmische samenhang, de snelheid en de dynamiek, de tonale juistheid zonder dat het technisch ging klinken, en hoe ongelooflijk luid het kon en nog steeds spatzuiver klonk…het was opnieuw verbazingwekkend.” Lees ook het verslag van Max Delissen n.a.v. het bezoek aan de fabriek van Kii Audio.

Ook zo benieuwd? Meld je aan via de website van The Hifi Studio voor een van de dagen tijdens de mogelijke tijdsloten. Aanmelden op https://number-one.nl/kii-seven-show/

Meer weten over de Kii SEVEN? Kijk dan op de website van Kii Audio of de website van The Hifi Studio.


EDITORS' CHOICE