NIEUWSDevialet

Devialet Mania Fendi: draagbare draadloze luidspreker in jasje van modehuis Fendi

Fendi en Devialet hebben samengwerkt om op de catwalk van Milaan een luxe draagbare draadloze luidspreker te onthullen, gehuld in een jasje van modehuis Fendi. De Fendi X Devialet Mania is onderdeel van de herfst- en wintercollectie van 2024 en 2025 is recent in Milaan gepresenteerd. Technisch is er geen verschil met de reguliere Devialet Mania.

Fendi X Devialet Mania

De draadloze stereoluidspreker Mania die 360 graden rondstraalt is vervaardigd door Devialets team van ingenieurs en is door Fendi verpakt in een behuizing in bruin en tabak met goud of grijs en zwart met zilver. Hij werd gedragen door modellen Fendi's herenmodeshow herfst-winter 2024-2025 in Milaan.

De samenwerking markeert volgens beide bedrijven zowel Devialet's eerste uitstapje in de mode als Fendi’s voortdurende zoektocht op het gebied van muziek en technologie en biedt uitstekende audio in een opvallende behuizing. De unieke architectuur en gepatenteerde akoestische technologie in Devialet Mania past het stereogeluidsbeeld aan de omgeving aan om onderweg perfecte hoge en lage tonen te leveren.

De originele draagbare Bluetooth-luidspreker Devialet Mania werd in 2022 gelanceerd in verschillende kleuren. De Fendie-versie is technisch gelijk aan de reguliere versie. We hebben nog geen prijs en leveringsinformatie vernomen maar we veronderstellen dat de Fendi-versie duurder zal zijn dan de gewone versie.


EDITORS' CHOICE