Exclusief Linn event en luistershow bij Aelivé van 18 jan. t/m 20 jan. a.s.

De in Schotland gevestigde audiofabrikant Linn bestaat vijftig jaar. Linn heeft in 2023 de vloerstaande luidspreker 360 uitgebracht. Deze luidspreker zal van 18 januari t/m 20 januari a.s. centraal staan bij audiodealer Aelivé. Gordon Inch van Linn zal aanwezig zijn om het ontwerp van de 360 toe te lichten en vragen van bezoekers te beantwoorden.

Linn 360 voor het voetlicht van 18 t/m 20 januari a.s. bij Aelivé

Al vijf decennia lang produceert Linn toonaangevende, bekroonde audiocomponenten om nog maar te zwijgen over de talloze innovaties en baanbrekende technologieën. Aelivé is er trots op een Linn-evenement te mogen organiseren dat het hoogtepunt laat zien van alles wat Linn tot nu toe heeft bereikt in de vorm van het geheel nieuwe vlaggenschip Klimax-systeem met 360 luidsprekers. De adembenemende prestaties van Linns volledig eigen Organik DAC, Exakt en Space Optimization, plus geheel nieuwe kasten en drive units, samen met nieuwe en unieke technologieën Adaptive Bias Control en Power DAC, zorgen samen voor de productie van Linns beste geluid ooit. “Of u nu bekend bent met Linn, of net aan uw reis bent begonnen, ga met ons en uw medemuziekliefhebbers mee op een gedenkwaardig evenement om te vieren hoe ver Linn is gekomen, waar ze vandaag staan en natuurlijk om een onthullende muzikale ervaring te hebben,” aldus de uitnodiging van Aelivé.

Lees ook ons artikel over de Linn 360 luidsprekers.

Linn 360: exclusieve luistersessie op 18 januari 2024 van 19:00 tot 21.00 uur

Na reguliere sluitingstijd organiseert Aelivé een exclusieve luistersessie, met als special gast Gordon Inch, van Linn. Tijdens dit evenement presenteert Aelivé diverse noviteiten, zoals Linn’s beste geluid ooit met het spectaculaire Linn Klimax 360 systeem, de ultieme upgrade met de Utopik voeding en de Linn Sondek LP12 50th Anniversary platenspeler met de nieuwe Bedrok plint technology (en nog veel meer)!

Aanmelden voor dit exclusieve evenement kan via de website van Aelivé.

Linn 360: inloopdagen 19 en 20 januari 2024

Daarnaast organiseert Aelivé op 19 en 20 januari 2024 twee speciale dagen waarop belangstellenden kennis kunnen maken met de producten van Linn en de nieuwe showroom van Aelivé. Gordon Inch van Linn zal aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over de Linn producten en al uw vragen met betrekking tot Linn te beantwoorden.

Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Locatie Linn evenement Aelivé

Hermesweg 2
3741 GP Baarn
(Gevestigd in Mondileder winkel)

E-mail: info@aelive.nl
Tel: 0346 - 351 543


EDITORS' CHOICE