NIEUWSOvergaauw

Overgaauw in Leiden presenteert Esoteric Top Platenspeler Event op 11 en 13 jan. a.s.

In januari 2024 zal audiodealer Overgaauw gevestigd in Leiden het fantastische geluid van de Esoteric T1 platenspeler laten horen. De T1 is de eerste platenspeler van het Japanse Esoteric en het is een speler van een absoluut topniveau.

De naald gaat op de plaat die op het draaiplateau ligt van de Esoteric T1 platenspeler bij Overgaauw in de week van 9 tot en met 13 januari 2024. Deze week staan drie bijzonder mooie combinatie installaties van Esoteric voor bezoekers klaar, gecombineerd met luidsprekers van de Bowers & Wilkins 800 serie, de Kef Blade 11 en de Sonus faber Homage, uit de eigen collectie in de High End luisterruimte.

Op 11 januari a.s. in de avond zal de Esoteric T1 platenspeler een eigen demonstratie krijgen op de Esoteric Grandioso voor -en eindversterker en op zaterdag 13 januari a.s. zijn belangstellenden de hele dag welkom voor een doorlopende demonstratie. De rest van de week is de High End Ruimte op afspraak geopend. Binnenkort volgt meer informatie over dit speciale event.

Voor meer informatie, bezoek www.overgaauw.com of bel 071 - 512 6862.


EDITORS' CHOICE