NIEUWS

Jaaroverzicht: de 10 best gelezen artikelen van 2023

Redactie HiFi.nl | 31 december 2023

Zondag 31 december 2023, de allerlaatste dag van het jaar, en op de valreep tóch nog een mooi lijstje. Want het hifi-boek sluiten voordat we 2024 inknallen zónder zo'n overzicht is natuurlijk geen optie. Daarom zijn we in de statistieken gedoken om de tien best gelezen artikelen van 2023 op een rijtje te zetten. Bij dezen!

Wat waren de voorwaarden voor opname in dat lijstje? Simpel: lezersaantallen. We hebben niet gekeken naar merken, relaties in de branche, voorkeuren voor categorieën of wat voor variabele dan ook, maar gewoon de tien best bekeken artikelen van heel 2023 uit de database geplukt, en afgeteld van 10 (op onderstaande pagina) naar de absolute nummer 1, die dan weer op pagina 10 te vinden is. Het zal niemand verbazen dat er maar liefst 8 reviews bij zaten, want we hebben dan wellicht zelf geen voorkeur voor een artikelcategorie, onze lezers hebben dat duidelijk wel. Eén van de twee 'afwijkende' artikelen is meteen onderstaande, namelijk een nieuwsberichtje van afgelopen voorjaar (een live-item vanuit München). De andere is...een verrassing. Dat is namelijk de nummer 1 in deze lijst! Wil je weten welke pagina's van HIFI.NL & HIFI.BE de meeste kijkers trokken? Lees dan even verder.

Nummer 10: introductie Naim Audio 300 Serie

Je las het hierboven al: nummertje 10 in de lijst is een nieuwsbericht. We vieren in 2024 het 25-jarig bestaan van ons platform, dus je kunt je voorstellen dat we met een kwart eeuw aan artikelen een aardige score in Google hebben opgebouwd. Dat betekent dat een groot deel van de geïnteresseerde googelaars die (s)in(ds) mei gezocht heeft op 'Naim 300' bij ons uitkwam, en wel bij dit nieuwsbericht vanuit High End München.


EDITORS' CHOICE