NIEUWSNaim Audio

Naim Audio onthult 300 serie op High End München

Naim Audio trapt vandaag onze verslaggeving vanuit München af met de lancering van een nieuwe lijn in de New Classic serie. "Na de eerder dit jaar gelanceerde 200 New Classic Series, laat de 300 Series u toe om elementen te combineren en een perfect, op maat gemaakt Hi-Fi systeem van hoge kwaliteit te creëren", zo luidt de introductie.

De 300 Series producten zijn volgens de Naim-school ontworpen om 'uitzonderlijke geluidskwaliteit' te combineren met een strak en innovatief design. "Tijdloze producten, met zorg gemaakt en gebouwd om lang mee te gaan. Verfijnd maar toch gebruiksvriendelijk, zal de 300 Series voor jarenlang luisterplezier zorgen."

Steve Sells, Technisch Editor (Hardware) bij Naim Audio: "Dankzij gebruik van de beste componenten, het toevoegen van functies en gebruiksflexibiliteit en het managen van de energieparameters – de New Classic producten verbruiken minder dan 0,5W in stand-by – hebben we onze 50 jaar ervaring gecombineerd met de nieuwste technologie om Hi-Fi voor thuis te herdefiniëren." 

Naim New Classic 300 Serie

De New Classic 300 Series bestaat uit vijf apparaten: de NSS 333 netwerkspeler, de NAC 332 voorversterker, NAP 350 eindversterker en daarnaast de NVC TT phono-voorversterker en de bijbehorende NPX TT voeding.

De NSS 333 is een hoge-resolutie streaming oplossing die de hoogste kwaliteit digitale formaten van UPnPTM bestanden en van online streaming diensten kan verwerken. Via zijn digitale ingangen verbetert de NSS 333 ook de prestaties van andere aangesloten audioapparaten in je systeem. De Focal & Naim-app, universeel voor het hele Naim assortiment, biedt een universele en intuïtieve bediening van het audiosysteem.

"Haal het beste uit je luidsprekers en je muziek, met de NAC 332 voorversterker en NAP 350 eindversterker", zo vervolgen we. "De NAC 332 is het "analoge centrum" van uw systeem en levert optimale prestaties aan uw versterker en luidsprekers. Op dit veelzijdige product kun je zowel een hoofdtelefoon als de NVC TT phono-voorversterker aansluiten om vinyl met onvergelijkbare kwaliteit af te spelen."

De NAP 350 mono eindversterker is Naim's vlaggenschip. Combineer hem met luidsprekers naar keuze, want 'zijn dynamische kracht stuurt zelfs de meest veeleisende speakers aan'. Hij kan alleen of in combinatie met andere worden gebruikt. Dankzij zijn stille koelsysteem is hij gemakkelijk te plaatsen op de plek van uw keuze zonder dat zijn prestaties eronder zullen lijden.

"Last but not least zullen vinylliefhebbers meer uit hun platencollectie halen met de NVC TT, een ongelooflijk eenvoudig te gebruiken phono-voorversterker. Zijn design doet denken aan de iconische Statement versterker, het toppunt van Naim’s kunnen. Hij is gemakkelijk aan te sluiten en biedt de beste manier om naar vinylplaten te luisteren. Dankzij NPX TT, zijn specifieke voeding, kan de NVC TT, aangesloten worden op bijna elk ander Hi-Fi systeem, en geniet je van het volledige potentieel van je favoriete platen."

Wordt uiteraard vervolgd met prijzen en specificaties. De 300 Serie wordt in oktober 2023 verwacht.

MERK

EDITORS' CHOICE