NIEUWSHiFi Rose

Piega SA gaat de producten van HiFi Rose distribueren in Nederland

Het Zuid-Koreaanse merk HiFi Rose dat bekend staat om zijn hoogwaardige netwerkspelers en streamingoplossingen zal vanaf 1 november a.s. in Nederland worden gedistribueerd door Piega SA. Livet Audio, de importeur van de Piega producten in Nederland, zal als agent het primaire aanspreekpunt in Nederland zijn voor HiFi Rose.

HiFi Rose

HiFi Rose biedt audiofielen en muziekliefhebbers eersteklas audiokwaliteit en gebruiksvriendelijke interfaces. De producten bieden mogelijkheden voor het afspelen van audio in hoge resolutie, ondersteuning voor verschillende audioformaten en streamingdiensten en integratie met andere multi-room systemen. HiFi ROSE heeft innovatieve ideeën en staat bekend om hun oogstrelende design en gebruiksvriendelijkheid, welke inmiddels al meermaals zijn bekroond met de IF- en Red Dot Design Awards.

Lees ook onze recensies over de producten van HiFi Rose.

Manuel Greiner, CEO van Piega SA, is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking met HiFi Rose. “HiFi Rose produceert producten van hoge kwaliteit en lopen voorop in innovatie, iets wat wij ook altijd nastreven bij de producten van Piega. Wij zien deze samenwerking met veel vertrouwen tegemoet”.

MERK

EDITORS' CHOICE