NIEUWSSoundPrism

Soundprism staat weer op de Masters Expo van 7 t/m 11 dec. a.s. in de RAI in Amsterdam

Het Nederlandse Soundprism staat weer op de Masters Expo die plaats zal vinden van 7 tot en met 11 december 2023 in de RAI in Amsterdam. Soundprism zal verschillende systemen aan het publiek demonstreren.

Soundprism op Masters Expo

“Op de beursvloer van de Masters Expo presenteren we een magisch geluid uit ons kleinste systeem, de Cumulus F1, in combinatie met de nieuwe componentversterker, die onder andere 2 x 120 Watt voor het hoog, 2 x 440 Watt voor het midden met Ncore klasse-D techniek en twee actieve subwoofers van 550 Watt voor het laag bevat. De Cumulus-serie is schaalbaar, zodat we voor elke muziekliefhebber de ultieme configuratie kunnen bouwen. Laat u betoveren door ons geluid op de Magical Masters Expo.

Als u van plan bent ons te bezoeken op de Masters Expo, is er voor een beperkt aantal personen de mogelijkheid tot vrije toegang. Als bezoeker geldt er echter een dresscode en die is te vinden op de website Mastersexpo.com.

Laat het ons per e-mail weten als u van plan bent te komen,” aldus Soundprism.

Meer weten? Ga dan naar de website van Soundprism of lees ons verslag over ons bezoek aan Soundprism tijdens de Masters Expo in 2022 of het verslag van ons bezoek aan Soundprism in Heerhugowaard.

MERK

EDITORS' CHOICE