Luistershow bij Hifi Studio Wilbert met fotografie van Han Ernest op vrijdagavond 27 okt. a.s.

Op vrijdagavond 27 oktober a.s. organiseert de in Utrecht gevestigde audiodealer Hifi Studio Wilbert een luistershow. Nee, niet helemaal. Het zal een luistershow worden waarbij de fotografie van Han Ernest centraal zal staan. Toegang is vrij, maar van tevoren even aanmelden wordt op prijs gesteld.

Vrijdagavond 27 oktober 2023: “Han Ernest neemt je mee: Luisteren met open ogen”

Op de luisteravond op vrijdag 27 oktober a.s. staat de fotografie van Han Ernest centraal. Deze avond draait Han muziekfragmenten vanaf streaming en vinyl aan de hand van zijn foto's. Zijn markante portretten van muzikanten en de concertserie On The Road hebben een vaste plaats in de winkel van Hifi Studio Wilbert. Beeld komt tot leven.

Op de klanken van zijn observatie komen de beelden tot leven. In onze beide luisterruimtes staat een fijne setup met de nieuwste Höffner luidsprekers, de H10 en de H20 samen met de allernieuwste componenten uit de 300 Serie van Naim.

De luisteravond begint om 20.00 uur. Er is natuurlijk fijne koffie én een hapje met een drankje passend bij de vrijdagavond. Meer weten? Kijk dan op de website van Hifi Studio Wilbert of meld je aan via wilbert.nl/events.

Adres en contactgegevens Hifi Studio Wilbert

Hifi Studio Wilbert
Korte Jansstraat 11
3512 GM Utrecht
Tel.: +31 (0)30 – 231 9874
E-mail: wilbert@wilbert.nl
Website: https://www.wilbert.nl/


EDITORS' CHOICE