NIEUWS432 EVO

Amphion en 432 EVO in zaal 59 op het Dutch Audio Event

Het Belgische muziekservermerk 432 EVO viert in de komende maand oktober zijn tiende verjaardag en zal op het komende Dutch Audio Event samenwerken met het Finse luidsprekermerk Amphion. Amphion heeft ook iets te vieren want deze luidsprekerfabrikant viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. 432 EVO demonstreert zijn vlaggenschip muziekserver, de 432 EVO Master, op Amphion's nieuwste full-range vloerstaande vlaggenschip luidspreker, de Amphion Krypton3X, die zijn Nederlandse première op de DAE-show zal gaan beleven.

De Amphion Krypton3 is voor het eerst aan de wereld getoond op de High End audiobeurs die in mei heeft plaatsgevonden in de Duitse stad München. wordt sinds enkele jaren door 432 EVO gebruikt voor alle kritische luistertesten en ontwikkeling van hun bekroonde servers. De logische stap was om het systeem van 432 EVO naar de show te brengen, nu met de nieuwste 3X-revisie van de Krypton, die werd geïntroduceerd op de High-End München 2023 show.

Amphion Krypton3X: vlaggenschip vloerstaande luidspreker

De Krypton3X is een full-range vloerstaande passieve luidspreker die is ontworpen om een sterke impact en nuance te leveren in het hele frequentiebereik. De Krypton's bieden een volledig scala aan luisterervaringen in de concertzaal thuis, maar maken het ook mogelijk om op bescheiden volumes te spelen terwijl de laagste octaven nog steeds hoorbaar zijn, wat 's avonds laat luisteren met voldoende laagweergave mogelijk maakt.

De Krypton3X brengt een zeer innovatieve update door een nieuwe state-of-the-art tweeter en een laag cross-overpunt in een uniek cardioïde kastontwerp te integreren om ongewenste reflecties te minimaliseren, waardoor elke kamer geschikt is om de bijgewerkte luidspreker te verwerken.

432 EVO Master

De 432 EVO Master is 432 EVO's volledig Roon-compatibele vlaggenschip dual chassis muziekserver met een bijpassende echte drievoudige lineaire voeding. De Master is onlangs geüpgraded met een nieuwe USB-kaart met dubbele uitgang ter vervanging van de versie met één uitgang, en ook geklokt door een onafhankelijke superklok. Een nieuw ontwikkelde 3D-afschermingsoplossing is een andere recente innovatie om deze kritieke onderdelen te isoleren van de IT-delen van de server.

432 EVO heeft ook een compleet nieuwe lineaire voedingsmodule voor de SSD geïntegreerd, die op het Dutch Audio Event zal worden geïntroduceerd. Retrofit van de nieuwe module is mogelijk voor bestaande Master-klanten.

Op het Dutch Audio Event wordt een selectie van muziek gemaakt met Amphion luidsprekers en 432 EVO's demo klassiekers afgespeeld.

MERK

EDITORS' CHOICE