NIEUWSLenco

Lenco LS-600WA: draaitafel met ingebouwde versterker, luidsprekers en Bluetooth-connectiviteit

Sinan Kökbugur | 11 september 2023 | Fotografie Fabrikant | Lenco

Draaitafelmerk Lenco heeft een LS-600WA gelanceerd, een compleet systeem dat bestaat uit een draaitafel met een ingebouwde stereoversterker en een bijpassend setje luidsprekers. Bluetooth-connectiviteit is ook ingebouwd. 

Lenco LS-600WA

Het draaiplateau van de LS-600WA van Lenco heeft een diameter van 280 millimeter en wordt aangedreven door een riem. De gebruiker kan kiezen tussen 33 1/3 en 45 rondjes per minuut.. De fabrikant wil het gebruiker zo makkelijk mogelijk maken dus een mm-element van Audio-Technica type AT-VM95E is reeds geïnstalleerd. De toonarm is gemaakt van koolstofvezel en het contragewicht is instelbaar. De bijpassende luidsprekers hebben dezelfde walnoothouten afwerking als het chassis van de draaitafel. Het opgegeven versterkervermogen is 30 Watt RMS per kanaal.

De LS600WA heeft niet alleen luidsprekeraansluitingen maar ook een gewone cinch-uitgang, waarbij de gebruiker kan kiezen om de ingebouwde phono-versterker wel of juist niet de gebruiken.

Het is een mooi pakket dat de noodzaak van meerdere extra boxen voor de versterking overbodig maakt, en Lenco beweert dat de LS-600WA "helder en krachtig geluid" en "rijke, meeslepende audio zal leveren om de luisteraar terug in de tijd te transporteren".

Een verwijderbare stofkap zit in het leveringspakket, net als een antislipmat.

Ten slotte, de LS-600WA is voorzien van Bluetooth-connectiviteit zodat de gebruiker ook muziek van zijn smartphone of tablet via het systeem kan afspelen.

De LS-600WA van Lenco heeft een adviesprijs van net geen 400 euro.


EDITORS' CHOICE