NIEUWSMagico

Magico wordt vanaf 15 aug. jl. gedistribueerd door Sounds & Colors

Sinan Kökbugur | 01 september 2023 | Fotografie Fabrikant | Magico

De distributie in de Benelux van de producten van de Amerikaanse luidsprekerfabrikant Magico was tot voor kort in handen van het in Maastricht gevestigde Symphony Audio. Tot voor kort, want de distributie van Magico is vanaf half augustus overgenomen door Sounds & Colors.

Sounds & Colors gaat Magico distribueren

Het Amerikaanse Magico is verheugd om de benoeming van het in Frankrijk gevestigde Sound & Colors als de exclusieve distributeur van de producten van Magico in de Benelux bekend te kunnen maken. De ingangsdatum is 15 augustus 2023.

Magico is geen nieuw merk voor Sound & Colors want het Franse handelsbedrijf heeft al zestien jaar ervaring met de distributie van Magico in Frankrijk. Hun uitgebreide kennis van Magico, diepgaande branche-expertise en toewijding aan de klant tevredenheid maakt dit een krachtige alliantie voor geautoriseerde Magico-dealers en veeleisende klanten in de Benelux, aldus de persverklaring.

Frank Vermeylen wordt de intermediair voor Sound & Colors in de Benelux en zal nauw samenwerken met Guy Boselli, president en oprichter van Sound & Colors. Frank woont in Antwerpen, België. Dat stelt hem in staat om vanuit een centraal punt in het gebied te werken en gemakkelijk toegang te hebben tot erkende dealers over het hele grondgebied.

Meer weten? Kijk dan op de website van Sounds & Colors.

MERK

EDITORS' CHOICE