NIEUWSAVM

AVM Audio lanceert alles-in-één CD-receiver CS 30.3

De Duitse fabrikant AVM Audio heeft de CS 30.3 gelanceerd, een alles-in-één apparaat. Feitelijk is de CS 30.3 een tweekanaals geïntegreerde versterker die 125 Watt per kanaal kan leveren, Verder heeft de CS 30.3 een CD-loopwerk, streaming functies, radiofuncties en bluetooth-connectiviteit. Dus de gebruiker hoeft alleen nog een setje passieve luidsprekers aan te sluiten.

AVM Audio CS 30.3

AVM Audio heeft meerdere alles-in-één apparaten in zijn portfolio en de CS 30.3 is de nieuwste. Naar goed gebruik van de Duitse fabrikant kan het toestel in een witte en zwarte uitvoering worden geleverd en tegen een meerprijs met een glimmend chromen front.

De CS 30.3 heeft analoge ingangen en ook een draaitafelingang. Er is ook een voorversterkeruitgang en een uitgang voor een opnameapparaat (tape out). Verder zijn er twee digitale ingangen, twee digitale uitgangen en een HDM-ingang. Verbinding met een netwerk kan gelegd worden met een kabel of via WiFi. Het kunnen aansluiten van een USB-opslagapparaat (NTFS of FAT) zit ook in het functiepakket. De versterker kan 125 Watt per kanaal leveren maar AVM vertelt er niet bij aan hoeveel Ohm. Streaming werkt via de geïntegreerde AVM X-STREAM Engine.

De behuizing is schroefloos met het typische AVM-front van geborsteld aluminium. De volledig aluminium RC 3-afstandsbediening wordt meegeleverd. De nieuwe RC X-app voor iOS en Android dient als handig en uitgebreid controlecentrum voor alle apparaatfuncties zoals HiRes-streaming met DSD (256), Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, HiResAudio, internetradio of Airplay 2.

Een hoofdtelefoonuitgang aan de voorzijde, toonregeling en parametrische loudness met bypass-optie, uitgebreide menufuncties en een dimbaar grafisch display met touchpoint-sensoren en nabijheidssensor maken het totaalpakket compleet.

AVM Audio CS 30.3: prijs en leveringsinformatie

AVM CS 30.3 3.990 euro in aluminium zilver of zwart, varianten met CELLINI chromen front voor 4.790 euro

MERK

EDITORS' CHOICE