Bang & Olufsen 97 inch editie van Beovision Harmony: mooi, groot en duur

Het in Denemarken gevestigde Bang & Olufsen heeft een nieuwe televisie aangekondigd. De Beovision Harmony komt in een versie met een beelddiagonaal van 97 inch. Dat is groot. Ook heel groot is het prijskaartje, t.w. 59.000 euro. Het kost een paar centen maar dan heb je wel een prachtige televisie in je woonkamer staan.

Bang & Olufsen Beovision Harmony 97 inch

Bang & Olufsen (B&O) kondigt met trots aan dat de indrukwekkende nieuwe 97 inch versie van de befaamde Beovision Harmony op de markt zal komen, waardoor de bioscoopervaring thuis naar nieuwe hoogten kan worden getild.

De Beovision Harmony 97" editie heeft niet alleen het grootste LG OLED-scherm op de markt, maar ook nieuwe houten en aluminium luidsprekerbekleding, passend bij het 2,15 meter brede scherm, dat zich ontvouwt om het scherm te onthullen. Het ontvouwen en opvouwen brengt een vleugje magie naar de home cinema-ervaring. Dit alles gaat gepaard met Scandinavische design principes, vakmanschap en een ongeëvenaarde audiokwaliteit.

Het nieuwe formaat is een aanvulling op het huidige portfolio, dat bestaat uit 65, 77, 83 en 88 inch versies, waardoor het mogelijk is om een krachtige geluids- en kijkervaring te realiseren, ongeacht hoe groot of klein de ruimte is. De Beovision Harmony kan tevens naadloos worden aangesloten in een immersive geluidsopstelling. Bang & Olufsen's Beolab 90, Beolab 50 of Beolab 28 home speakers zijn volgens de fabrikant de beste keuze voor een nog meer meeslepende geluidservaring.

De 97 inch Beovision Harmony zal verkrijgbaar zijn in zwart antraciet, natuurlijk aluminium en goudkleurige afwerkingen in combinatie met hout. Daarnaast is er een volledig op maat te maken designoplossing via Bang & Olufsen's Atelier service.

MERK

EDITORS' CHOICE