Cambridge Audio lanceert Evo CD Transport

Het Engelse Cambridge Audio heeft het eerder aangekondigde CD-loopwerk dat lid is van de Evo-productlijn gelanceerd. De Evo CD Transport is een puur CD-loopwerk dat natuurlijk esthetisch helemaal past bij de Evo streaming versterkers. De gebruiker kan eenvoudig zelf de zijpanelen vervangen.

Cambridge Audio Evo CD Transport

Ongeveer twee jaar geleden heeft Cambridge Audio de Evo productlijn gelanceerd. Aanvankelijk bestond de productlijn uit een geïntegreerde versterkers met streaming-functies, maar later zijn daar luidsprekers aan toegevoegd. Wat ook in de pijplijn zat was een CD-loopwerk en het Evo CD Transport is recent in productie genomen.

Lees ook onze recensie over de Evo 75 van Cambridge Audio.

De Evo CD van Cambridge Audio is een op maat ontwikkeld gemaakt CD-loopwerk dat is ontworpen om de “cd-collectie in 2023” in stijl te brengen. Dankzij de S5 Servo van het merk, met betere foutcorrectie en snellere schijfdetectie, belooft dit nieuwe CD-loopwerk een meeslepende muzikale ervaring, evenals albumhoezen via de StreamMagic-app van Cambridge Audio.

De behuizing sluit aan op de stijl van de Evo versterkers en met dezelfde hoogwaardige materialen, heeft de Evo CD een stijlvolle metalen lade en een strak zwart aluminium bovenpaneel. De gebruiker kan kiezen voor geborsteld hout of matzwarte zijpanelen van duurzaam Richlite materiaal. De panelen zijn magnetisch bevestigd en eenvoudig om te wisselen.

De Evo CD Transport heeft geen bedieningselementen, behalve een knop om de lade te openen. Bediening gaat met dezelfde app die wordt gebruikt voor bediening van de Evo versterkers en dat is de welbekende StreamMagic app van Cambridge. Digitaal muzieksignaal gaat via een merkeigen Evo Link output kabel die verbonden dient te worden met een Evo versterker.

Cambridge Audio Evo CD Transport: prijs en leveringinformatie

De Evo CD Transport wisselt voor net geen 1.200 euro van eigenaar.

MERK

EDITORS' CHOICE