NIEUWSAstell&Kern

Astell&Kern onthult muziekspeler A&futura SE300 en hij is te zien op HEM

Astell&Kern (A&K) heeft een nieuwe draagbare muziekspeler aangekondigd genaamd A&futura SE300. De nieuwe muziekspeler zal volgende week aan het publiek op de High End audiobeurs in München worden getoond.

Astell&Kern A&futura SE300: high end voor in je jaszak

De nieuwe A&futura is het vierde lid van de A&futura-productlijn van Astell&Kern. De behuizing is gemaakt van een combinatie van aluminium en roestvrij staal en heeft een afwerking in Platinum Silver. De achterkant is van glas gemaakt. De volumeknop heeft subtiele achtergrondverlichting. Bediening gaat via het 5,4-inch HD-aanraakscherm en een opnieuw ontworpen interface. DA-conversie gaat niet voor het eerste bij A&K via een verfijnde R2R DAC, ook wel Ladder DAC genoemd die o.a. bestaat uit een aantal precisieweerstanen. Dit biedt volgens de fabrikant een natuurlijk hifigeluid met een ongeëvenaarde dynamiek.

De SE300 beschikt ook over een Dual AMP-modus, met klasse A-versterking voor een natuurlijker geluid gecombineerd met klasse AB-versterking voor heldere en dynamische weergave, met de mogelijkheid om tussen beide klassen te kiezen. De klasse A optie wordt ondersteund door A&K's eigen Teraton Alpha-technologie. Uiteraard worden alle gangbare bestandsindelingen ondersteund, plus Bluetooth 5.0 met aptX HD en LDAC.

We eten nog niet wanneer de levering gaat beginnen. De adviesprijs is net geen 2.200 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE