NIEUWS

Albedo Silver introduceert de nieuwe Monolith Reference MKII lijn

Albedo Silver is één van de weinige kabelfabrikanten die zijn eigen legeringen kan maken en in staat is het unieke Monocrystal Zilver te produceren. Monocrystal Zilver is één van de beste geleiders voor audiosignalen en wordt doorgaans alleen toegepast in de kostbaarste lijnen van de bekendere namen. Albedo Silver maakt Monocrystal Zilveren kabels nu bereikbaar voor een groter publiek.

Albedo Silver

Albedo Silver is een in Polen gevestigde kabelfabrikant die bestaat sinds 1996. De producten van het bedrijf onderscheiden zich van hun concurrenten door het consequente gebruik van zilver.De oorspronkelijk Monolith Reference lijn van Albedo Silver was al bijzonder maar met de nieuwe MKII-serie van deze iconische lijn zet Albedo Silver de nieuwe standaard binnen zijn prijsklasse. Wat betreft holografie, stereobeeld en toonbalans met realistische dynamiek op het hoogste niveau, en qua karakter de nieuwe MKII geeft meer van alles.

Dankzij het gebruik van verschillende ultra zuivere zilveren geleiders, geproduceerd met behulp van hun eigen gepatenteerde Monocrystal technologie en nieuwe ontwerpen was het mogelijk om een verbazingwekkend harmonieuze transmissie te bereiken, zonder vervorming waarbij de zwarte achtergrond nog zwarter is.

Kortom, natuurlijkheid in elk opzicht. Met dit model kan een luisteraar zijn hifisysteem opnieuw ontdekken. In het geval van zowel RCA als XLR zijn de kabels afgewerkt met de hoogste kwaliteit Rhodium connectoren.

Vergelijk Albedo Silver kabels gerust met de bekendere namen en op hun prijspunt zal hij verbazen.

Meer weten? Kijk dan op de website van Albedo Silver.


EDITORS' CHOICE