Luistershow “The Sound of America” met Mark Levinson en Wilson Audio op 14 en 15 april bij Listening Matters in Den Haag

De in Den Haag gevestigde audiodealer Listening Matters zal op vrijdagavond 14 april en zaterdag 15 april a.s. een luistershow organiseren waarbij versterkers van Mark Levinson luidsprekers van Wilson Audio zullen aansturen. Beide dagen zal opnametechnicus en long-time Wilson Audio ambassadeur Peter McGrath aanwezig zijn om het systeem muzikaal aan de bezoekers voor te stellen.

“The Sound of America” bij Listening Matters

Met bijna een halve eeuw historie behoeven de audiomerken Wilson Audio en Mark Levinson eigenlijk geen verdere introductie. Vormgevers van High End Audio zoals wij dat vandaag kennen en nog altijd een inspiratie voor velen. Trouw aan de kernwaarden van het eerste uur ontwikkelen deze specialisten nog altijd grensverleggende audioproducten.

Tijdens het “The Sound of America” event introduceert audiodealer Listening Matters gevestigd in Den Haag de magistrale combinatie van de Wilson Audio’s Alexia V luidsprekers en de Mark Levinson No 50 Limited Edition Mono eindversterkers. De muzikale samensmelting tussen deze twee wereldmerken is werkelijk sensationeel. Een energieke expressie en vanzelfsprekendheid die je absoluut gehoord moet hebben.

Lees ook ons verslag over de luistersessie van de Mark Levinson ML-50 versterkers.

Vrijdagavond 14 april a.s organiseert Listening Matters een VIP avond en zaterdag 15 april a.s. is er vrije inloop. Beide dagen zal opname technicus en long-time Wilson Audio ambassadeur Peter McGrath aanwezig zijn om het systeem muzikaal aan de bezoekers voor te stellen. Meld je dus snel aan via contact@listeningmatters.nl of 070 - 363 2050.

Meer weten? Kijk dan op de website van Listening Matters.

Adres en contactgegevens Listening Matters

Listening Matters
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
Tel. 070 - 363 20 50
Website: https://listeningmatters.nl/

 


EDITORS' CHOICE