NIEUWSLenco

Lenco LBT-225WA: draaitafel met glazen draaiplateau en bluetooth-connectiviteit

Draaitafelmerk Lenco heeft de LBT-225WA uitgebracht, een draaitafel die is voorzien van een riemaangedreven glazen draaiplateau. De nieuwe LBT-225WA heeft een ingebouwde phono-versterker, die ook kan worden uitgeschakeld, en bluetooth-connectiviteit. Een element wordt ook meegeleverd, dus de koper kan bij thuiskomst heel snel beginnen met het afspelen van zijn eerste plaat.

Lenco LBT-225WA: speelklare draaitafel

De Lenco LBT-225WA kan met een cinch-kabel worden verbonden met een versterker. De ingebouwde phono-versterker kan worden uitgeschakeld als de gebruiker een andere phono-versterker zou willen gebruiken.

De nieuwe draaitafel kan ook stand-alone worden gebruikt vanwege de bluetooth-connectiviteit. De gebruiker kan het geluid dus ook uitvoeren naar een bluetooth-luidspreker of een hoofdtelefoon en kan thuis op de bank genieten van een vol en warm geluid. Dan is er ook nog een USB-aansluiting voor wie een plaat zou willen digitaliseren en opslaan op een computer.

De glazen draaiplateau van de LBT-225WA is riemaangedreven en de gebruiker heeft de keuze tussen 33 een 45 rondjes per minuut. De toonarm is gemaakt van koolstofvezel en uiteraard voorzien van een regelbaar contragewicht. Lenco levert een element van Audio-Technica mee van het type AT-VM95E. De plastic stofkap zal het meeste stof weghouden bij de bovenkant van de platenspeler.

Lenco LBT-225WA: prijs en leveringsinformatie

De adviesprijs van de Lenco LBT-225 WA is 379 euro.


EDITORS' CHOICE