NIEUWSTeufel

De Airy TWS is de nieuwe allround draadloze in-ear hoofdtelefoon van Teufel

Het Duitse audiobedrijf Teufel heeft de Airy TWS gelanceerd, een draadloze in-ear hoofdtelefoon die verkrijgbaar is in vier kleuren. Volgens de fabrikant is de Airy TWS niet alleen geschikt voor muziek luisteren en telefoneren maar ook voor optimale verstaanbaarheid tijdens videovergaderingen via MS Teams, Zoom en Skype.

Teufel Airy TWS

De Airy TWS van Teufel is de opvolger van de succesvolle Airy True Wireless (lees ook onze recensie over de Airy True Wireless). De Airy TWS is voorzien van lineaire HD-drivers met grote membranen. Volgens de fabrikant geeft dit een vol basgeluid, nauwkeurige weergave van hoge tonen en warme middentonen. Muzieksignaal komt binnen via Bluetooth 5.0 met ondersteuning van AAC en Teufel belooft lipsynchroon videogeluid.

De batterij van de oordopjes gaat circa zes uur mee en in de oplaad- en opbergdoos zit in totaal 26 uur muziekplezier aan oplaadcapaciteit. De oplaaddoos heeft indicatieledjes die het oplaadniveau aangeven. Teufel levert verschillende pasvormen mee waarmee een goede passieve onderdrukking van omgevingsgeluid wordt verkregen.

De Airy TWS is spatwaterdicht volgens de IPX3-norm en kan dus ook tijdens sporten binnen of buiten gebruikt worden. Beide oordpopjes zijn voorzien van twee microfoons. Dit zorgt voor een optimale spraakoverdracht tijdens het telefoneren en videovergaderen.

Teufel Airy TWS: prijs en leveringsinformatie

De Teufel AIRY TWS is per direct verkrijgbaar voor net geen 100 euro via www.teufelaudio.nl in de kleurvarianten Night Black, Silver White, Steel Blue en Pale Gold. Binnenkort zullen zowel de oplaadcases als linker- en rechteroordopjes ook los verkrijgbaar zijn.

MERK

EDITORS' CHOICE