NIEUWSVogel`s

Havoned en Lucodex verder als Vogel’s Consumer Benelux

De verkooporganisaties van Vogel’s, t.w. Havoned in Nederland en Lucodex in België, bundelen hun krachten. Vanaf 1 januari 2023 gaan ze samen verder onder één nieuwe naam: Vogel’s Consumer Benelux (VCB). De twee ondernemingen zijn 100% dochter van Vogel’s en bundelen hun marketing en sales activiteiten. De nieuwe entiteit Vogel’s Consumer Benelux (VCB) zal opereren onder de vlag van Vogel's Products BV.

Vogel’s Consumer Benelux

Ook met de overgang naar Vogel’s Consumer Benelux blijft natuurlijk de kerntaak van het sales en marketing team overeind, aldus General Manager Cor Ariens: “Ook onder de vlag van VCB blijven wij een onafhankelijk importeur en expert op het gebied van audio, video en bijbehorende accessoires. Naast onze eigen merken Vogel’s en Marmitek, voeren wij de merken Albrecht, Dual, Faller, Jamo, Klipsch, Magnat, Oehlbach, Onkyo, Pioneer en Sonoro.” Een complete one-stop-shop dus, waarmee wij onze klanten perfect kunnen bedienen op het gebied van audio/video.

“En we doen meer dan alleen selecteren en distribueren. Met onze persoonlijke aanpak, service en ondersteuning op het gebied van marketing proberen we een positieve bijdrage te leveren aan de omzet van onze klanten. Het overbrengen van de passie voor onze producten, stelt u in staat klanten goed te adviseren en te enthousiasmeren. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: de beleving van de consument.”

Meer weten over de producten van Vogel’s? Kijk dan op de website van Vogel’s.

MERK

EDITORS' CHOICE