NIEUWS

Dit zijn de meest legendarische 7 nummers voor gokfans

Gastauteur | 20 december 2022 | Fotografie Gastauteur

Gokken zonder muziek is onmisbaar geworden in deze tijd. Het maakt niet uit of je kansspelen wil spelen in het casino, onderweg of ontspannen thuis. Als je je favoriete spellen zoals blackjack online spelen wil, heb je gewoon goede muziek nodig. Het verhoogt de amusementswaarde enorm en is gewoon veel leuker.

Externe bijdrage  dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.NL

De volgende lijst geeft een overzicht van de zeven grootste nummers voor gokken. Vele daarvan hebben zelf inhoudelijk betrekking op gokken. De genres zijn talrijk. Elke gokker zal wel iets vinden.

The Ace of Spades - Motörhead

De rock n' roll band Motörhead staat vooral bekend om zijn luide en snelle nummers. The Ace of Spades is nog steeds een van de populairste liedjes wereldwijd. Het nummer werd uitgebracht in 1980 en combineert stijlelementen van heavy metal met punkrock. The Ace of Spades beïnvloedde thrash en speed metal met zijn geluiden. Dus als je van elektrische gitaren, harde beats en snelle riffs houdt, mag je The Ace of Spades zeker niet missen. 

De muzikanten zelf benadrukken in dit nummer dat gokken vooral gaat om plezier en niet om echt grote financiële successen. Je wilt plezier hebben en van het leven genieten. Het snelle nummer verhoogt de spanning tijdens het gokken en zorgt voor extra spanning.

Blackjack - Ray Charles

In 1980 bracht Ray Charles de blues song Blackjack uit. Het lied gaat over het destructieve potentieel van het populaire kaartspel. Blackjack is verpersoonlijkt. Hij wordt de directe tegenstander. Het lied drukt de wanhoop en teleurstelling van het verliezen uit. Het nummer Blackjack is een echte klassieker. Ray Charles creëert een zeer unieke sfeer met dit nummer - Een must voor alle echte fans van de blues.

We Are Young - Fun

In september 2011 bracht de Amerikaanse band Fun het nummer We Are Young uit. Het nummer kwam in veel landen bovenaan de hitlijsten terecht. In 2013 ontving de band de Grammy Award voor het beste nummer van het jaar. 

Het nummer werd al gebruikt voor de tv-serie Glee in het voorjaar van 2011. Het kreeg hier al een positieve respons en belandde op nummer 1 in de Amerikaanse hitlijsten. In 2012 kreeg het nummer opnieuw grote populariteit. Tijdens een reclameblok bij de Super Bowl 2012 speelde een autofabrikant het origineel. We Are Young is zo vrijgevochten als een gokkende fan en brengt je gewoon in een goed humeur. De combinatie van drum, piano en heldere stem heeft een jeugdig euforisch effect. Het refrein is gemakkelijk te onthouden en nodigt uit tot meezingen.

Crazy Youngsters - Ester Dean

Crazy Youngsters is ook een sfeervol nummer. Het nummer is vrolijk en bevrijdend. Je kan er helemaal in op gaan. De teksten nodigen je uit om je leven te vieren. Het lied beschrijft het leven als een race. Het gaat erom plezier te hebben terwijl je je nog jong voelt.

Beggin' - Måneskin

De Italiaanse band Måneskin maakte een coverversie van Beggin'. Hun interpretatie werd zo populair dat het origineel in de vergetelheid raakte. Het nummer is energiek en levert veel speelplezier op. Voor wie gewoon goede muziek zoekt, is dit de track voor jou. Het combineert alles wat nodig is om een saai spel opwindend en spannend te maken. Een lied dat je meesleept en dat je graag deelt met je vrienden.

Poker Face - Lady Gaga

Poker Face is een popliedje geschreven door de Amerikaanse zangeres Lady Gaga en RedOne. Poker Face, uitgebracht in 2008, was Lady Gaga's internationale doorbraak. Het nummer bracht de zangeres naar de top van vele hitlijsten.

Het nummer had vooral succes in de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Europa. In Groot-Brittannië en Duitsland heeft Lady Gaga met haar nummer een nieuw record gevestigd voor de verkoop van downloads. Poker Face ontving een Grammy in de categorie Best Dance Recording tijdens de 2010 Grammy Awards. Het nummer Poker Face is de perfecte muzikale metgezel voor echte pokerfans. Het lied zelf verwijst naar poker en spelen met vuur.

Viva Las Vegas - Elvis Presley

Viva Las Vegas is een van de absolute klassiekers onder de Vegas liedjes. Elvis Presley bracht het nummer voor het eerst uit in 1964 en het bereikte de 29e positie in de US Billboard charts. Het nummer is in totaal meer dan een miljoen keer verkocht. De prijzen zijn ontelbaar, en alleen al in het Guinness Book of Records heeft de King of Rock'n Roll 10 vermeldingen. Het lied Las Vegas gaat over verliezen en winnen. Als gokker moet je kunnen omgaan met risico's en je hoofd koel houden.


EDITORS' CHOICE