Puur Hifidelity wordt dealer van het Italiaanse Audia Flight en de kabels van Signal Projects

Redactie Hifi.nl | 16 december 2022 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Puur Hifidelity is recent verhuisd van Oostzaan naar een locatie in Zeist. Het bedrijf gaat zich vanuit Zeist nog meer richten op bijzondere high-end. De componenten van het Italiaanse Audia Flight en de kabels van Signal Projects zijn per direct in het portfolio opgenomen.

Puur Hifidelity, tegenwoordig gevestigd in Zeist, wil liefhebbers van de betere hifi graag wat bijzonders bieden en heeft zijn oog laten vallen op de audiocomponenten van de Italiaanse audiofabrikant Audia Flight en de unieke kabels van het Engelse/Griekse Signal Projects.

De Audia Flight FL Three S en FLS10 geïntegreerde versterkers alsook de FLS CD Three CD speler zijn al te beluisteren. Later worden ook andere modellen waaronder de FLS9 toegevoegd

Van Signal Projects zijn de Alpha en Hydra lijn voor demo beschikbaar. Andere lijnen volgen later.

Over Audio Flight

Alle Audia Flight producten worden volledig met de hand gemaakt in de eigen fabriek in de stad Civitavecchia, vlakbij de Middellandse Zee en iets meer dan 70 kilometer van Rome. Het bedrijf bouwt versterkers en bronnen. Een op de voorkant gemonteerd informatiedisplay heeft veelal de vorm van een glimlach. Dat zou iets moeten zeggen over muziekplezier en geluidskwaliteit.

Over Signal Projects

Signal Projects is opgericht in 2007 en heeft als enige doel om kabels van superieure kwaliteit te vervaardigen die audioapparaten helpen om de originele gebeurtenis met hogere nauwkeurigheid weer te geven en de luisteraar daarmee een stap dichter bij het origineel te brengen.

Met hun geavanceerde ontwerpen, de effectieve isolatie, de ideale mix van zeer zuivere metalen, de implementatie van geavanceerde afschermingstechnieken en hun superieure constructie, zullen de Signal Projects ervoor zorgen dat het signaal zich met de laagst mogelijke verstoring kan verplaatsen en dat binnen elke prijsklasse de beste verbindingen ontstaat tussen de verschillende componenten.


EDITORS' CHOICE