Weggeefactie: Pro-Ject A1

Redactie Hifi.nl | 30 december 2022 | Pro-Ject Essentials

Het is zover! We zijn aangekomen op het einde van de Twelve Days of Christmas. Op dag 11 & 12 van deze actie, niet toevallig ook de laatste twee dagen van het kalenderjaar, staan de schijnwerpers op Pro-Ject. We mogen namelijk in samenwerking met projectaudio.nl de Pro-Ject A1 weggeven, de eerste draaitafel in de Automat-productlijn van de vinylgigant.

Pro-Ject A1 Automat

Pro-Ject heeft helemaal aan het begin van dit jaar de Automat-productlijn aangekondigd, en nu is de cirkel dus rond met de actie aan het verre einde van 2022. Het eerste lid van deze nieuwe lijn is de A1 en zoals de naam al verraadt is de A1 een volautomatische draaitafel. De Automat A1 wordt geleverd inclusief stofkap en element van Ortofon en een phono-versterker is ook ingebouwd.

De Pro-Ject A1 is een volautomatisch draaitafelsysteem met elektronisch geregelde afspeelsnelheden van 33 en 45 rondjes per minuut. De 8,3 inch lange aluminium toonarm is voorzien van een met koolstofvezel versterkte antimagnetische armkop. Pro-Ject levert de Automat A1 met een vooraf afgesteld mm-element van Ortofon type OM 10 met elliptisch stylusprofiel. De ingebouwde phono-versterker kan eventueel worden omzeild. Verder heeft de A1 speciaal ontworpen draaitafelvoeten met siliconen demping/ Een phono-kabeltje type Connect-IT E-phonokabel wordt meegeleverd, evenals een stofkap. De meegeleverde voeding bevindt zich in een los kastje.

Meer informatie over Pro-Ject en de A1 Automat vind je op projectaudio.nl. Wat we er bij HIFI.NL/.BE zelf van vonden? Dat lees je in deze review van Max. De conclusie? "De bottom line is dat Pro-Ject het in samenwerking met een zeer kundige en gespecialiseerde partner gewoon flikt om anno 2022 een goed werkende en uitstekend klinkende volautomatische platenspeler op de markt te brengen die echt binnen ieders bereik ligt én die vrijwel volledig in Duitsland wordt gebouwd. Dat dwingt respect af."

Wil je kans maken op het exacte model dat Max onder handen genomen heeft? Laat dan onderstaand je gegevens achter. De actie loopt tot week 1 van 2023, de winnaar krijgt bericht op donderdag 5 januari.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

MERK

EDITORS' CHOICE