NIEUWSDevialet

Weggeefactie: Devialet Mania

Redactie Hifi.nl | 23 december 2022 | Devialet

De tweede actie in de HIFI.NL/.BE Twelve Days of Christmas is een absolute primeur: de gloednieuwe Devialet Mania bluetoothspeaker, aangeboden door importeur D&D Audio.

Devialet Mania: de krachtige speakers van Devialet nu ook draagbaar!

Devialet heeft met de Mania zijn eerste draagbare luidspreker uitgebracht. Dankzij de adaptieve cross-stereo biedt de Mania een geluidsbeeld dat zich aanpast aan elke fysieke ruimte, waardoor een uitgebreid 360° stereogeluid ontstaat. “Start uw favoriete muziek en voel de emotionele indruk die het achterlaat op u en de mensen om u heen!”

Wacht eens, ‘eerste draagbare luidspreker’? 'Is de Devialet Phantom Reactor niet draagbaar dan...?’ Het antwoord is eenvoudig. Ja, de fantastische Phantom Reactor is een vrij draagbare speaker, maar die is natuurlijk niet als mobiele oplossing bedoeld. Je zet ‘m in je woonkamer, werkkamer of luisterkamer en haalt ‘m nooit meer weg. De Devialet Mania daarentegen, die bovendien ook echt nog een maatje kleiner (en dus mobieler) is, is wel degelijk als draagbare speaker bedoeld.

Dankzij de dubbele streamingmogelijkheden van de Devialet Mania heb je naast wifi-verbinding daarom ook de keuze voor bluetooth. Binnen maak je verbinding via wifi om Spotify Connect en AirPlay 2 (voor Apple-gebruikers) te gebruiken. En als je de Devialet Mania mee naar buiten neemt, wordt bluetooth automatisch geactiveerd.

Power on the go

De weergave van de uiteraard weer lekker krachtige Devialet komt voor rekening van een viertal fullrange drivers en een tweetal woofers. Elke woofer wordt aangestuurd door een versterker van 38 Watt en elke driver heeft 25 Watt achter zich staan. Alle versterkers werken in klasse D. Het opgegeven frequentiebereik loopt van 30 Hz tot 20 kHz met een maximale geluidsdruk (SPL) van 95 dB. Het resultaat is een helder en schoon geluid.

De Mania is geschikt voor gebruik in de open lucht. Hij is spatwaterdicht volgens de IPX4-norm. Speelduur op een volle batterij is zo’n 10 uur. Zoals we al ergens hebben mogen lezen: "Echt je reinste waanzin" wat deze high-fidelity portable speaker voor groots geluidsbeeld weet neer te zetten. (Waar dat was? In het Hi-fidelity Jaarboek, uiteraard).

Kans maken op de Devialet Mania ter waarde van maar liefst 790 euro? Laat dan hier je gegevens achter! De actie loopt tot week 1 van 2023, de winnaar krijgt bericht op donderdag 5 januari. Laat gerust ook even weten waarom precies jij zou moeten winnen, én wat je voorkeur is: deep black of light grey.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

NB: heb je onze actie rond de exclusieve hifi diners bij Stassen al gezien...?


EDITORS' CHOICE