NIEUWS

Hi-fidelity jaarboek 2023: voorverkoop voor 15 euro!

Het vierde kwartaal van het kalenderjaar is aangebroken, en je weet inmiddels wat dat betekent: de Hi-fidelity komt er weer aan! In samenwerking met HVTmagazine zullen we onze exclusieve glossy wederom als prachtig jaarboek uitbrengen, met alle highlights uit 2022 en natuurlijk een kleine vooruitblik naar 2023. Nu in de voorverkoop via deze link!

VOORVERKOOP = 15 EURO

De Hi-fidelity is voor de vaste lezers van HIFI.NL /. BE een bekende naam. In de begindagen van ons platform brachten we op regelmatige basis een fraaie glossy uit, waarin we onze mooiste en beste artikelen bundelden. De Hi-fidelity groeide uit tot een kilo zware eindejaarseditie, die we in 2013 voor het laatst uitbrachten. Aansluitend introduceerden we het Grote AV-Jaarboek, dat een bredere spotlight op consumentenelektronica plaatste. In samenwerking met HVTmagazine keerden we vorig jaar terug naar onze roots in de high-end audio, en hebben we onze krachten opnieuw gebundeld om een prachtige nieuwe Hi-fidelity te maken!

BESTEL 'M NU!

Het dubbeldikke Hi-fidelity Jaarboek 2023 bevat de sterkste en meest informatieve content van HIFI.NL én HVTmagazine, speciaal voor onze lezers gebundeld in een prachtige uitgave om 2022 gezamenlijk af te sluiten. Ons naslagwerk zal je uren van lees- en kijkplezier bieden en tegelijkertijd informeren over de vele audioproducten en -oplossingen die verkrijgbaar zijn in de Benelux.

Bestel 'm nu in de voorverkoop! Uitleveren doen we vanaf de tweede helft van december. 

Vaste prijs = 17,50
Verzendkosten = 7,95 verzendkosten
Speciale voorverkoopprijs = 15 EURO TOTAAL (incl verzenden NL/BE!)

KLIK HIER OM HET DUBBELDIKKE HI-FIDELITY JAARBOEK 2023 TE BESTELLEN!


EDITORS' CHOICE